Ønskelisten,  Reklame

Vild med teknik og pink hovedtelefoner

Det er super at blive tilbudt at skrive et reklameindlæg, når man på den måde selv lærer en ny shop at kende, som jeg vitterligt aldrig var stødt på, hvis det ikke havde været for denne mulighed. Jeg kendte ikke til Avxperten og anede ikke, at de har så stort et udbud af alle mulige gode ting med den eneste fællesnævner at der er noget teknik involveret. Og til ret gode priser, synes jeg.
Man kan få alt fra et hdmi kabel til køkkenudstyr, lamper, droner, værktøj, fotoudstyr og en masse derimellem og pludselig kunne jeg se, at nogle af de julegaver jeg mangler da skal klikkes hjem derfra i morgen. “Sjovt nok”, så er det gaver til mænd jeg mangler og kan se, at jeg kan få klaret ærterne der. Og så er jeg altså svagt tilbøjelig til at “komme til” at bestille de pink hovedtelefoner til mig selv og faktisk har jeg også kig på en lille drone. Med kamera. Det kunne være super sjovt at lave nogle optagelser med sådan en fyr. Skal dog lige sætte mig lidt mere ind i regler mm inden jeg eventuelt køber sådan en, men har hørt at det skulle være ret ligetil at få den mest enkle tilladelse til at have en drone. Jeg har jo ikke tænkt mig hverken at skulle optage på offentlige steder eller lignende. Bare sådan lidt til privat brug.
Gå selv på opdagelse i deres shop lige her.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker