Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton SS15 Monogram Infrarouge

Det er et spændende forår, som vi går i møde hos LV! Jeg har skulle trække vejret dybt mange gange og give den nye mand en chance, for indrømmet, så var (og er) jeg meget stor fan af Mr. Marc og det han har betydet for Louis Vuitton. Men fair nok, Nicholas Ghesquiére er jo dygtig for pokker og jeg må tage hatten af for, at han har overtaget stolen fra en af dette århundredes største kreative talenter og formået at holde den varm. Måske har han endda skruet op for varmen, for han har påtaget sig opgaven med at føre LV ind i nye eventyr og tilføjet mærket en slags råhed, som jeg jo et eller andet sted rigtig godt kan lide og som egentlig passer min stil rigtig fint. Så. Jeg er klar til SS15. Både til de rå skønheder, samt de blide feminine og sommerlige vernis- epifarver.

Louis Vuitton monogram infrarouge
På runwayen blev vist flere gode tendenser – en af dem, var denne fortolkning af det klassiske LV-mønster. Logo’et. Louis Vuitton og Mr. G viste sort med røde loger. Lækkert og anderledes. Frækt på en måde. Modigt også. Bestemt. For man er altså rimelig sikker i sin sag, når man tør rode ved ikonets ikon. Han slipper godt fra det og Monogram Infrarouge, som denne sort/røde kollektion hedder, er allerede spået at gå som varmt brød verden over. Jeg kan heller ikke selv sige mig fri fra at crave den lidt. Jeg er SÅ vild med Petite Malle, som er den kuffertlignende taske. Den er saftsuseme lækker. Den kommer til at kunne fås i to størrelser og dertil også Alma og Dora. Zippy Wallet som accessory og der er også forlydender om en Clés og en ankelstøvlemodel, selv om mine kilder ikke helt kan blive enige med sig selv, om de to sidste kommer til at blive produceret eller ej.
Priser … well. I ved. Dyrt, for det er jo Runway og dermed ultra limited edition. De eksakte priser kan jeg finde ud af, hvis der er interesse, men Zippy ligger nok på omkring 5-6.000 og Petite Malle, som nok er den dyreste kunne jeg forestille mig, vil efter mit bedste gæt kommer til at koste omkring 22-23.000. Retter lige indlægget til, når jeg kender priserne helt nøjagtig i DKR. Der er i øvrigt varslet prisstigning hos LV … det så jeg på en blog jeg følger, så hvis man har kig på noget, er det måske en meget god ide at slå til ret snart 😉

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

Jeg viser lige lidt flere SS15-nyheder … der er nemlig noget helt særligt jeg har kig på.

6 Comments

 • Bolize

  Jeg kan også rigtig godt lide Louis Vuitton tasker, men har nu aldrig været fan af monogram-taskerne – meeeen … disse er dog RIGTIG SUPER FLOTTE!!! Wow

 • Sascha

  Frække farver!
  Stress med prisstigning 🙁 Jeg skal have mig en barselsgave men har virkelig ikke overskud til at tage derind lige nu

  • Sascha

   Manden overraskede mig igår og kørte mig i LV og her fik jeg så også set Infrarouge.
   Det er virkelig pænt irl. Meget pænere end på billederne 🙂

    • Sascha

     Jeg fik en Neverfull GM i DE. Til at have alt mit og babys l*** i :p
     Måtte hurtigt sande at min MM var for lille og så synes manden at jeg havde fortjent den større. Og da han bar den glade giver valgte han at det skulle være i damier