Louis Vuitton,  Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Fashionweek outfit …. loose western style

Late night indlæg ….måske nogle af jer stadig er oppe? 🙂
I onsdags var en virkelig virkelig varm dag og jeg havde valgt at tage støvler på. Pyyh. Godt jeg havde sandaler i tasken, så jeg kunne lufte lidt imellem events ellers tror jeg, at jeg var endt med at gå barfodet rundt i Københavns (meget) varme gader.
Jeg har haft lyst til at prøve trenden med bare ben og støvler af længe og med undtagelse af at det virkelig er varmt, så kunne jeg godt li’ det. I særdeleshed i kombi med lidt “loose-fit” i form af en oversize tunika, casual taske og lidt bling. Tunikaen er faktisk en gave og koster kun 149 kr lige her.
Det var sådan lidt heldigt at outfittet overhovedet blev foreviget, for havde ikke rigtig nogen fotograf indtil chancen lige pludselig bød sig, fordi jeg rendte ind i søde Rikke og søde Sarah, som tilbød at tage billeder. Sjovt, som man er vanemenneske … er vant til at min partner-in-crime eller min mand tager dem. Når andre så pludselig står bag kameraet bliver jeg helt genert og fnisende ha ha 🙂 Anyways! TAK til Rikke for lån af kamera og til Sarah for at tage fine billeder 🙂

3-IMG_7207

2-IMG_7204

4-IMG_7209

Taske og solbriller: Louis Vuitton // ur: Guess // nederdel: Soaked in Luxury // tunika: Snob de noblesse (gave) // støvler: ASH (se dem bedre her)

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

4 Comments

  • Lise/walkinrunout

    Jeg er også helt vild med shorts/støvler og nederdel/støvler… om lider gerne for det lækre look 😉
    Men jeg har også altid planB-sko med i tasken… (lært af bitter erfaring på travetur i Hamburg, hvor jeg måtte købe hele to par sko, før fusserne var tilfredse igen)
    – du ser i øvrigt dejlig ud….