Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Mandagsønsker

Acne Louis Vuitton Warehouse Noble by Bendtner
(klik billedet større)
Jeg er i gang med at rydde ud og op i min ønskeliste, som består af billeder parkeret i en mappe. Den begyndte at blive en del *ahem* uoverskuelig og hvem har helt ærligt brug for 13 sorte cardigans? 🙂
Tilbage er nu ca. 50 styles fra diverse mærker – billige som dyre og selv om mange af dem sikkert bliver ved tanken, så kan man jo sagtens ønske sig dem. I dag ville jeg fx ikke have spor imod at fistre ud i det blæsende DK iført lige præcis dette (tilsat en basistop, som jeg glemte på collagen .. ellers ville det måske blive lidt for spændende et outfit 😉 ). Indrømmet, så er der en del dyre ting i collagen, men de står alle meget meget højt på listen.

Jeans og cardigan (af den fluffy slags) er fra Warehouse, som pt har 20% på AW. Det i sig selv er jo en fristelse ud over det rimelige og jeg er meget tæt på at klik-klikke de to ting hjem, selv om deres ordreprocess for internationale ordre er blevet lidt bøvlet. Armbåndet er faktisk et herrearmbånd, som er designet af Nicklas Bendtner … Noble by Bendtner hedder mærket og jeg synes der er vildt mange af tingene, som piger sagtens kan gå med. Det er rokkeskind med en kobra på. Virkelig flot!
Taske og tørklæde er fra Mr. Vuitton. No more words needed……I like! I want! 🙂 Støvlerne er Acne’s AW13-hit…Alma i leopard. Dem havde jeg faktisk allerede købt, men tilsyneladende var min ordre ikke gået igennem der hvor jeg bestilte og størrelsen var derefter væk. Øv. Nu overvejer jeg at bestille dem et andet sted i udlandet, hvor de stadig er i 41.
Så rent ønskemæssigt bevæger jeg mig altså således ud i verden i dag – pænt, ja? 🙂

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?

12 Comments