Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Changing bag: Louis Vuitton Tahitienne

Louis Vuitton Tahitienne

Jeg er frygtelig påpasselig med mine ting og man kunne måske med rette argumentere for, at det så er pænt tosset at købe en dyr taske i lærred med hvide remme, da den så ikke vil blive brugt så meget, men i sin tid, da denne kollektion blev lanceret, var jeg bare vild med farven.

Desværre er det nok gået lidt som de første linjer i indlægget antyder …. den er ikke blevet brugt så meget. Som i faktisk ikke. Jo, måske en enkelt gang eller to. Men nu skal det være slut, for jeg har sat mig et mål. Hver søndag er taskeskiftedag – jeg bliver nødt til at se, hvad jeg reelt set bruger og så se at få solgt det som aldrig kommer ud i dagens lys. Mere plads i garderoben, mere overblik, konkrete favoritter. Det er det jeg gerne vil forsøge over det næste halve års tid (må have både en varm og en kold sæson med jo). Forhåbentlig kan jeg samtidig vise ugens taske frem på bloggen – hvis det er noget I har lyst til at se og høre om? Forestillede mig, at det kunne være med indhold, så der også røg lidt inspiration den vej. Er det en god tanke? 🙂

Nå, men som sagt, så er det altså Miss Tahitienne fra Louis Vuitton, som bliver den kommende uges taske. Kan I lide den eller er den for speciel?

Læs også:  Sommeren der gik

8 Comments