diverse

Zenji me, Zenji you? Shop for kedelige mobilpenge!

Selv om jeg synes, at jeg følger ret godt med både i blogland og på andre medier, så var det ind til fornyeligt gået min næse totalt forbi, hvad konceptet “Zenji” egentlig består af. Jeg havde hørt navnet og forbandt det vist mest af alt med noget teknik, så da jeg blev tilbudt at teste det af, var jeg sådan lidt bum-bum med det. Da jeg begyndte at spørge ind til produktet, blev jeg overordentligt overrasket … Og lidt irriteret på mig selv over ikke at have opdaget det noget før, ha ha 🙂 Det er jo genialt, for pokker!!

Zenji mobile

Zenji handler nemlig om umanerlig smart mobiltelefoni, som har en cash-back ordning. 200 kr om måneden for fri telefoni, 10GB data, MMS og SMS … Men … wait for it … Man får såmænd 100 bobs tilbageført til sin Zenji-konto og så kan man shoppe for dem et hav af steder. Jeg nævner i flæng Bahne, Zalando, Ezzence, Miinto, Magasin, Nordisk Film, Teatret, Matas, Vero Moda, Baresso og mange flere! Man kan spare sine points op, så man kan shoppe for et større beløb. Points skal bare bruges indenfor et halvt år og det er da, i min verden, en lang shoppehorisont 😉 ahem.
Man får også sit eget nummer med … eller man kan få et nyt. Det bestemmer man sådan set selv og hvis man vælger et nyt, er der super hurtig aktionstid. Jeg bestilte fx fredag aften og havde mit simkort allerede tirsdag! Zenji kører i øvrigt på 3’s net og dækker stort set hele DK og har naturligvis 3G.

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

Sådan rent sammenligningsmæssigt, så bruger jeg for ca. 175 kr mobiltelefoni om måneden, så det er en besparelse for mit vedkommende. Jeg kan jo vælge at være fornuftig og lade mine points gå til at købe fødselsdagsgaver osv. for. På den måde er det jo reelt en besparelse og ikke bare en ekstra shoppemulighed 😉 Det var helt sikkert den der cash-back ordning, som gjorde udslaget for mig, for hånden på hjertet, så er jeg faktisk ikke så god til at afsøge mine mobil-muligheder … if it works why fix it … men faktum er bare, at der er virkelig gode muligheder for at få favorable tilbud som nu dette her, så jeg takker for øjenåbneren. Det var lige det lille skub der skulle til for at skifte selskab.

Bonusinfo: Hvis man er medlem af Club Matas, så kan man indtaste sit klubnummer på sin Zenji-side og så får man ekstra Mataspoint også. Weeee-hu 🙂 er altså vild med det. Er det ikke smart?

Sign op lige her!
I samarbejde med Zenji

10 Comments

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg er super glad for mit Zenji abb. Imorges klikkede jeg et gavekort hjem fra Bahne, så nu skal der købes lidt Samsøe Samsøe toppe, inden de udgår helt i deres sortiment 🙂

 • Britta

  Jeg har længe overvejet at skifte, da jeg betaler alt for meget for mit nuværende abonnement. Men det, der afskrækker mig lidt ved Zenji er, at de ikke udbyder 4G. Er det noget du lægger mærke til i forhold til hastigheden, eller mærkes det slet ikke?

 • Lisa Thestrup

  Jeg har været medlem siden januar og ELSKER det!! Har været på min 1. shoppetur i Matas med et gavekort på 400kr. Så lækkert :-p
  Du har dog skrevet en markant fejl!!! Der er IKKE fri data, men 10 Gb data! Man kan dog tilkøbe 100 gb ekstra for kun 100kr 🙂