diverse,  Livet er en fest,  Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Over al forventning – en lykkelighed

kudibal x malsen bloggers choice 2
I torsdags præsenterede jeg mit tørklæde, som jeg har designet for Kudibal, i Magasin. Jeg havde – helt ærligt – sommerfugle ud i armene og var skide nervøs for, om der for det første ville komme nogen overhovedet, men for det andet også, om mit design ville vække begejstring. På selve invitationen på fb var der godt og vel 50 tilmeldte, men smukke Emilie og jeg skulle jo stå i selve accessories-afdelingen, så der ville sikkert også være nogle, som tilfældigt ville stryge forbi.
Kl 15.00 mødte vi ind til klargøring og tøjskifte. Jeg endte med at tage denne lækre blondetop på. Kl. 16.00 ville folk komme og aftalen var, at vi skulle give en kort præsentation af design og begrundelse for valg af charity. Der var seriøst en mega FLOK, som stimlede sammen omkring boblerne, kagerne og de smukke balloner og det var SÅ vildt at se, hvordan vores tørklæder gik fra hånd til hånd og hvordan gæsterne snakkede om dem indbyrdes. Vi minglede, fortalte historien til nyankomne, snakkede kvaliteter, ideer, farvevalg osv. De valgte deres favorit og tog selfies i #bloggerschoice spejlet, som kunne give dem en chance for at vinde favoritten. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg fik kuldegysninger hver gang det var mit tørklæde, som endte om en af gæsternes hals og jeg kunne mærke en stolthed i kroppen, som er rigtig svær at sætte ord på. Nu håber jeg bare, at der bliver solgt nogle tørklæder, så Julemærkehjemmene kan få en klækkelig donation. Det er jo 10% af prisen, som går direkte til dem. Læs mere om tankerne bag design + donation her.

Læs også:  Sommeren der gik

I skal selvfølgelig have lidt billeder fra eventen (Marlene tegner og fortæller ha ha ….) 🙂  – bl.a. dukkede min skønne Black Swan kollega Merete op, dejlige Anne-pigen stod der også lige pludselig, fine Nadialine kunne faktisk også lide mit design og ja ….det kunne en masse andre også. Lykkelighed 🙂 Nyt ord ….
Emilie og jeg savnede selvfølgelig vores partner-in-crime, som jo er smuttet til Singapore, men vi havde hende med i en fin videopræsentation og heldigvis var der masser der var vilde med hendes design også.
Mit tørklæde kan bl.a. købes lige HER og du har også mulighed for at vinde det her på bloggen. Senere i dag kommer der en festlig lille fejringskonkurrence, så hold øje.

Kudibal x Malsen bloggers choice 1

De fleste billeder er taget af Emilies assistent – tak for lån 🙂 Men også en stor tak til Starklint PR og Kudibal for denne unikke mulighed. Jeg er evigt taknemmelig for at have lært så meget i designprocessen og for at kunne bidrage til noget så vigtigt som Julemærkehjemmene.

10 Comments