diverse

Blomster – når den gode følelse ringer på døren

Måske er du i gang med dagens gøremål eller du er kommet hjem fra arbejde og har lige sat dig med en kop kaffe for at tage et lille hvil inden resten af dagens program skal afvikles. Så ringer det på døren og du undrer dig og panikker en lille smule, for har du glemt der skulle komme nogen?

Uden for står en person med en blomsterbuket, som bliver rakt frem mod dig. Du er lidt forbavset, men et smil breder sig på dine læber og du får fremstammet et “tak”. Og så står du der med en fin buket og du kan slet ikke holde op med at smile. Din dag, som ellers var pænt leverpostejsfarvet ind til nu, skifter pludselig farve og du mærker en varme indeni. Nogen har tænkt på dig. Nogen ville lade dig vide, at du er påskønnet. Nogen ville belønne dig bare fordi.

Alle buketter fra FLOWR

Når jeg engang imellem oplever situationen som beskrevet, så varer følelsen flere dage. Faktisk lige så længe buketten holder, men jeg synes det er en fantastisk følelse at give andre også. Oftest bestiller jeg en buket online og kan bedst lide at jeg ved præcis hvad modtageren får ….. altså at den blomsterbuket på billedet, rent faktisk også er den modtageren får. Den service er der hos FLOWR, hvor man får bundet sin buket akkurat som på det viste billede. Dét er rart synes jeg. Derudover er der hos FLOWR virkelig mange at vælge imellem – også til mennesker med allergi eller hvis man har lyst til at give en tørret buket, som er så trendy lige nu. De holder jo længe og kan nemt flyttes rundt.
Lige nu ville jeg dog give tulipaner ….. jeg elsker den knitrende sprøde lyd af friske tulipaner og der er sådan et fint udvalg med nogle virkelig store buketter.
Tak et kig og find akkurat den blomsterbuket du bare bliver nødt til at sende til en der trænger til at blive set. Se udvalget her hos FLOWR.