Shopping og Inspiration

Den perfekte gave

Det er virkelig snart jul. Lige om et øjeblik. På søndag er det første søndag i advent og selv om jeg, for en måneds tid siden, faktisk syntes jeg var okay med sådan med planlægning og så videre, så kom det alligevel bag på her til morgen at jeg lige om lidt skal aflevere gaveønsker til de glade givere. Med alderen er det lissom tyndet lidt ud i gaverne, synes jeg, men det er helt okay, selv om min lille barnlige sjæl altid hviner af fryd indvendigt, når der er en gave under træet med MIT navn på, ha ha. Fjollet måske, men sådan er det.

Jeg ønsker mig få, men virkelig pæne ting og deriblandt er der nu de smukkeste smykker fra Maanesten. Jeg er helt vild med de nyeste kollektioner, som bærer lidt præg af orienten og har lidt mellemøstlige vibes, samtidig med at de er tilpas klassiske. Man studerer vel ikke på Mellemøststudier for ingenting 🙂 Jeg synes det orientalske er så lækkert i kombination med guld og især måske hvis man samtidig har lidt solkysset hud. Især kunne jeg tænke mig en af de flotte forgyldte halskæder eller øreringe. Jeg er ikke så vild med alt for voldsomme øreringe og de må også gerne være feminine, så derfor er det perfekt med en kombination af det gyldne og så perler. Jeg synes også at lige netop de ting egner sig både til vinter- og sommeroutfits, hvilket er vigtigt for mig. Altså, at mine ting kan bruges hele året, selv om som jeg nævner tidligere, den solkyssede hud da absolut gør noget godt for den slags design også.
Der er et virkelig fint udvalg og ret bredt udvalg hos Guldcenter, hvor jeg også har fundet alle herlighederne på billederne – se mere herunder. Jeg ville sørme blive glad for at finde en en lille gave under træet med en af tingene. Dear Santa (eller husband er det nok nærmere …. hø hø)