Shopping og Inspiration

Loveknot & Livets Træ / Frk. Lisberg

Frk lisberg livets træ

Frk lisberg loveknot

Frk lisberg loveknot

1-IMG_0523

smykkerne er givet til test

Jeg er SÃ… glad for mine nye smykker fra Frk. Lisberg – faktisk har jeg stort set haft halskæden på 5 ud af 7 dage siden jeg fik den. For det første er jeg vild med at det er en slags medaljon og for det andet så minder Livets Træ mig om, at livet er fyldt med muligheder og at det handler om at gribe dem. Den unikke feminine skaberkraft. Noget jeg måske engang imellem glemmer, fordi jeg har rigtig meget at se til i min hverdag.
Ringen og armbåndet, som begge er en del af den cool Loveknot serie, så jeg første gang ved pressedagene i april – spottede ringen med det samme, tog et iPhonebillede og tilføjede den min “must-have”-billedemappe på telefonen. Nu er den min og har følge af det tynde enkle armbånd, som så fint enten kan bæres alene eller sammen med andre. Figuren Loveknot minder mig om uendelighedstegnet, som sammen med stjernen er mit favorittegn. Jeg har flere gange overvejet om tegnet skal tatoveres på en eller anden måde på min krop, men er aldrig kommet helt frem til, hvordan og hvorledes i så fald.

Jeg har, som sagt, virkelig brugt smykkerne meget siden jeg fik dem og i og med de er oxiderede, så vil de jo ændre sig lidt med tiden. Jeg kan faktisk ikke så godt lide “ny-oxiderede” smykker, men når de har været i brug og bliver slidt lidt til, så bliver de bare så flotte! Synes allerede jeg kan se på mine smykker, at de begynder at se helt rigtige ud. Så smukke og kvaliteten er helt i top også. Lukninger mm holder – også selv om kæden på armbåndet fx er ret tynd. Rigtig fint håndarbejde.
Ringen findes her, armbåndet her og den smukke kæde her.

Læs også:  15//18

I kan glæde jer til at det, om nogle dage, ikke er mig, men jer, der skal forkæles med Frk. Lisbergs fine kreationer – stay tuned! 🙂 Læs mere om mærket her i mit tidligere indlæg.

3 Comments

  • Karin

    Det er virkelig nogle smukke smykker Marlene ……jeg er især helt vild med “Livets træ” og det fine lille armbånd ……wauw …..noget at ønske sig til fødselsdagen. Øhhhh øv det er først til april …nå men så er det jo snart jul

%d bloggers like this: