Shopping og Inspiration

Smukke øreringe fra Frk. Lisberg til enhver lejlighed

Helle Lisberg, som er kvinden bag smykkefirmaet Frk. Lisberg, har efterhånden etableret sig solidt i den danske smykkebevidsthed. Hun leverer, i mine øjne, et stærkt produkt, hvor det femine møder det rå og hvor smykkerne får kant uden at miste det klassiske touch.
Personligt har jeg det sådan, at hvis jeg skal købe smykker som koster mere end i H&M, så køber jeg nogle, som jeg ved, at jeg vil kunne bruge uafhængigt af trends og tendenser. Det er måske lige præcis dén nerve, som jeg synes Helle rammer så fint med sine smykker, for jeg kan uden problemer forestille mig, at gå med smykkerne mange år frem. Af samme årsag, er det virkelig cool for mig, at kunne præsentere dette lille samarbejde, som jeg har indgået med Frk. Lisberg – det indebærer bl.a. også noget virkelig godt for to af jer *hint hint*, men det må I vente med at høre om lidt endnu.

Jeg er især fan af Frk. Lisbergs øreringe, som kan bruges til enhver lejlighed – hverdag som fest, arbejde som fritid. Det hele handler om styling; ton ned med jeans, t-shirt/løs skjorte og en blazer, ram sæsonen med florlette farverige sommerkjoler og løse bohemeinspirerede krøller eller gå glamour med den korte kjole, de høje sko og den stramme opsatte frisure, så øreringene rigtig træder frem.

frk. lisberg øreringe til hverdag og fest

Øverst fra venstre: Trice oxi, Siri oxi
Midten fra venstre: Sharin sølv, Mea rose, Delia mint, Delia grøn, Delia rose,
Nederst fra venstre: Luca oxi, Marise oxi

På collagen har jeg taget lidt af hvert med. Jeg synes de enkelte styles repræsenterer den bredde Frk. Lisbergs kollektion har og der er øreringe, som matcher de fleste stiltyper. Alle materialer er i øvrigt ædelmetaller og ædelsten – ikke noget cheap bling her. De fleste styles fås også i flere forskellige variationer og farver.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Hvis nu jeg kun måtte vælge tre par ud, så ville jeg vælge de smukke overdådige dråber øverst til højre. De ville være perfekte til et casual outfit eller til den helt store fest. De små sorte oxyderede knuder kunne bo fast på mine ørerflipper og ville uden tvivl blende ind med stort set hele min garderobe og sidst men ikke mindst, så er min indre boheme vild med de fine blomster i rosaguld med klare sten – nogle gange skal der lidt sødme til og de ville klart gøre tricket 🙂

MEN, hvad med jer? Hvilke(t) par er dit favoritpar? – stem i boksen lidt længere nede. Og igen, *hint Hint*, tænk dig om, før du krydser af 😉 Forresten, så er afstemningen helt anonym, men du må meget gerne uddybe i en kommentar, hvis du lyster. Og du kan sagtens synes godt om flere.
(Der er links under billedet – klik på øreringe når I er på siden, hvis I vil se priser, materialer mm. på de enkelte par)

[poll id=”8″]

frk. lisberg øreringe til hverdag og fest

4 Comments

  • Birgit Ryberg Landtved

    super flotte øreringe, jeg er vild med de grønne blomstre, men også de lange i nederste højre hjørne..

  • Karen

    De er smukke allesammen, på hvert sit sæt. Men, jeg må holde fast i min førstehåndsindskydelse, der er de mintfarvede blomster i midten. De fangede mit blik først og dem ville jeg bruge til stort set alt. Jeg plejer at krydsmatche farver, når det gælder mine øreringe, dvs. Rødt til grønt, orange/gul til blåt/lilla osv, så disse ville være et fedt match til alt mit grå/sorte tøj.

    Kh

  • Karina B.

    De er simpelthen så flotte allesammen, og jeg synes også, at det er rimelige priser, når man vil investere lidt mere end de normale køb i H&M.
    Jeg er ekstra vild med Mea og Delia rosaguld. De kunne begge “gøre noget” til min samling af smykker samtidig med at jeg ved, at de ville være nogle, jeg ville være glad for i lang tid.

    Ha’ en dejlig dag.

  • Sarah

    De er godt nok fine alle sammen, men mine favoritter er Siri og Mea. De kunne fint være en fødselsdagsgave til mig selv, når jeg har fødselsdag i morgen 🙂 Eller måske skulle man lade siden være åben, som et lille hint til manden? 😉