Shopping og Inspiration,  Skønhed

Ugen der gik

Okay – hvor blev den af? Den sidste uge er gået SÅ stærkt og jeg har lidt svært ved at fatte at det rent faktisk er mandag igen i morgen. Det handler selvfølgelig rigtig meget om, at BLACK SWAN er launchet og jeg er rigtig meget ude med kollektionen, samt har damer på besøg til Personal Shopping. Det er fedt. Jeg elsker det og det er en fantastisk kollektion, som har ramt de danske hjem denne gang. Det er det såmænd altid, men denne her er på nogle måder endnu mere stilsikker end nogensinde før. Og det kan ses på den begejstring, som jeg møder rundt omkring. Sikke et sus. Hvis du vil se mine egne favoritter så skrev jeg dette indlæg inden launch.


Men udover at uge har budt på en zillion selfies i spejlet for at forevige mine BS (BLACK SWAN) outfits, som jeg ofte deler i min FB-gruppe (søg efter Malsen Black Swan, hvis du vil være med), så har der været en masse andet på programmet også. Jeg nåede at få kigget lidt på nogle nye produkter – bl.a. en ansigtsmaske fra Yves Rocher, som får sin helt egen anmeldelse, for den er saftsuseme lækker, smukke pensler med glitrende sten fra Nilens Jord og en helt ny blush fra yndlings-Sensai. De smukke børster er de bedste (og pæneste) jeg nogensinde har ejet og de er virkelig gode at påføre med. Jeg skal købe nogle flere af dem – bl.a. en skrå øjenskyggepensel og en børste til øjenbryn. Så lækre. Og så kan man have dem stående fremme, fordi de er så fine.
Blushen fra Sensai er jo bare lækker – det er alt makeup fra Sensai og jeg undres egentlig over, at jeg ikke har prøvet sådan en tidligere. Den lægger sig nemt og let på kinderne uden at blive sådan helt malende. Det er jeg nemlig slet ikke tilhænger af. Så naturlig makeup som muligt med lidt ekstra fokus på øjnene … det er vist ret meget mig.

Læs også:  Sommeren der gik

Nåede også forbi min nye hit-tandlæge i Hørsholm. Best Smile Clinic og Mr. Marc. Jeg var der i halvanden (!!) time uden at tude, bide eller sparke Marc. Jeg er så stolt – det går den rigtige vej med min tandlæge-fobi og jeg kan mærke, at jeg (næsten) glæder mig til at få krydset flere ting af på “færdig-hos-tandlægen”-listen, som desværre stadig er rigtig lang. Men jeg fik fikset 4 ting, svingede glad mit visa og det er fantastisk.

Derudover glæder jeg mig til at kunne plukke de næsten modne pærer på mit pæretræ og bage en lækker pæretærte, som jeg tænker at servere med vaniljeis og lakridsdrys. De er ikke så langt fra at være klar og selv om det er et lille bitte træ, så har det sat helt vildt mange frugter i år. Haps.

I morgen starter endnu en crazy uge og jeg glæder mig! Om ikke så lang tid skal jeg på lejrskole med alle de dejlige mennesker jeg arbejder med, men først skal de to næste uger nydes med almindelige gode arbejdsdage og en hel masse BLACK SWAN. Heldigvis bliver der også tid til familien indimellem og jeg håber på at vejrudsigten holder de fine soltegn, som umiddelbart ser ud som om bliver virkelighed. Efteråret skal nydes 🙂

Jeg håber, at jeres uge har været dejlig? Hvad har I lavet?

4 Comments