Skønhed

Essie Fall 2015 – Get your groove on

essie fall 2015_Essie_Soundwave_Final_visualUha – i næste uge lander efterårskollektionen fra Essie i butikkerne og der er især tre af farverne, som tiltaler mig rigtig meget. Der er en meget flot to-farvet blå, en lækker rocket grå og så en helt vildt smuk kobber-guld, som matcher rigtig fint med de tendenser som var på catwalken. De andre tre er også flotte, men når efteråret kommer, så er mine egne favoritter ofte blå, grå, sorte og metallic farver.
Jeg skal nok swatche hvis jeg ender med at hapse nogle af dem og ellers må I naturligvis gerne vise frem, hvis I køber en af dem 🙂 Nail art er top trendy i øjeblikket, så måske jeg skulle kaste mig over nogle simple udgaver … hvis du vil se masser af god, flot nail art med fine instruksioner, så er det altid her jeg kigger med.

Hvad synes I om de kommende Essie-farver? Favorit?

essie-932-leggy-legend-display

 

essie fall 2015_Bell-Bottom Blues essie fall 2015_Color Binge essie fall 2015_Frock n' Roll essie fall 2015_In the Lobby essie fall 2015_Leggy Legend essie fall 2015_with the band

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

2 Comments