Min stil

Casual outfit for fall

Så gik den ikke længere … Efteråret er kommet og der er med sikkerhed andre end mig, som har været lidt kuldskær i dag.   

Omvendt forsøger jeg virkelig at tænke mig om ift outfits, for dels skal mine hverdagsoutfits være pæne, men de skal også være casual og holde mig varm. Fryser så nemt og fungerer bare bedst i 25+ grader. 

I øjeblikket vold-bruger jeg mig uldnederdel fra Black Swan og meget gerne sammen med cashmere-strikken, som også er derfra. Jeg har solgt rigtig mange af begge dele så der er andre end mig der synes de to styles er rare. Sætter for det meste en skjorte under – både en enkelt silke hvid som her, men også en ternet fungerer rigtig fint. Varierer også lidt med sko/ støvler og på den måde kan sættet faktisk se meget forskelligt ud. Bruger også min vendbare tynde bomber fra Only meget – købte den for en månedstid siden og synes den er så fed. 

Ellers byder livet på travlhed. Har været alene på skansen de sidste 10 dage, hvor min mand har været på rejse, så der har ikke været tid til ret meget mere end at være lærer og mor. 

Hvad med jer? Har I det godt? 🙂
Black Swan kan som altid købes gennem mig. 

Læs også:  Sommeren der gik

3 Comments

  • Pernille

    Ej jeg må da vist ha fat i strikken også, jeg har allerede nederdelen men har ikke fået gang i den endnu.
    Hvilken str skal jeg tage strikken når jeg er en str 40 😄

  • Ann

    Jakken er lige mig, så smart at den kan vendes… har desværre ikke kunne finde den on-line.

    Skøøønt sæt!!!!