Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Smukke former og lys i den mørke tid

photo_1433867950_6577 unnamed
Det er ved at være noget tid siden, at jeg første gang spottede nogle helt umanerlig smukke lamper på Instagram. En pæreformet lampe med en smuk lyspære som eneste “topping” – jeg begyndte at følge firmaet og min betagelse er altså ikke blevet mindre 😀 Jeg kunne godt tænke mig at pryde flere værelser i huset med de smukke lamper, da de fås i forskellige størrelser og farver. Både til gulvet og til at stå oppe på noget, men jeg starter med at ønske mig to – en stor og en mindre, som begge skal stå på gulvet. Ønskelisten til jul er nemlig allerede ved at blive lavet – faktisk startede jeg på den i juni tror jeg, for jeg orker ikke endnu engang ikke at kunne huske, hvad jeg egentlig ønsker mig, fordi jeg ikke får det skrevet ned 😀 Kender I ikke det?

Jeg er lidt i tvivl, hvilke farver jeg helst skal ønske, men er ret vild med den sandfarvede og den petroleumsfarvede …. hvad synes I? Den sølvfarvede er sgu’ også lidt laber ….

Firmaet, som laver lamperne, hedder i øvrigt Lunapera og forhandles udvalgte steder. (se her)

Læs også:  Set i bakspejlet