Hjem og bolig

Yndlingsfarver – grøn og lyserød

Skifter dine yndlingsfarver også eller har du haft en farve gennem hele dit liv, som du bare elsker? Jeg har fx en bekendt, som stort set altid er lilla fra top til tå.

Jeg skifter, men hvis jeg kun må vælge en eneste farve i hele verden, så ville jeg vælge lyserød. Når det er sagt, så har jeg ikke ret meget der er lyserødt, men jeg elsker at se på farven. Det er nok i min garderobe at de fleste lyserøde ting befinder. Kjoler, tasker, sko og den slags.

Helt anderledes forholder det sig i mit hjem

Når det kommer til mit hjem, er det en helt anden snak. Der må gerne være en lyserød klat her og der, men ikke som en dominerende farve. Min yndlingsfarve i hjemmet skifter en del og i perioder er jeg mest til helt lyse farver og i perioder til lidt de lidt mørkere. Jeg vender dog også oftest tilbage til de grønne toner og især skovgrønne nuancer er mine yndlingsfarver.

Det er drøninteressant med farver og hvad de gør ved os. Jeg finder en ekstrem ro i grønne farve, men har fx meget meget sjældent grønt på.

Jeg har jo fortalt jer om mine tanker ift at skulle ændre på, hvordan vores værelser herhjemme skal bruges og at jeg skal have lavet nyt soveværelse. Lige nu er mit soveværelse i lyse farver: beige, grå og nude. Men jeg vil gerne have grøn som en af de dominerende farver og samtidig vil jeg gerne have muligheden for at skifte farve. Så det ender med grønt sengetøj og sikkert også et grønt sengetæppe. Det kunne meget vel være dette smukke smukke sæt sengetøj fra Mette Ditmer fx.
Måske noget gråt på den ene væg og så messinglamper. Elsker grå og messing sammen. Resten af værelset er nødt til at være lyst, da værelset er nordvendt og jeg ikke vil risikere at det bliver for mørkt.

Læs også:  Nyt sofabord - de små udskiftninger

Hvilke farver er dine yndlings?