Shopping og Inspiration

Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel


Mærker med historie.
Hvis du har læst med længe her på domænet, så ved du at jeg elsker Louis Vuitton. Måske har du også læst med længe nok til at vide hvorfor. Måske kan du huske, at det, udover at jeg er vild med de smukke designs, i høj høj grad handler om brandets historie.

Helt generelt er jeg vild med ting og mærker med historie og af samme årsag købte jeg jo også en gammel smuk togvogn, som fungerer som sommerhus. Så det der med at noget har en værdifuld baggrund og en solid historie bag sig, tæller så meget i min bog.

Louis Vuitton er jo langt fra det eneste mærke med historie, som kan mærkes. Det er der heldigvis mange der kan og vi bor jo i et land, som selv har bidraget godt til den lange liste af navne og mærker med historie – især designere inden for interiør, porcelæn og smykker.

R.M. Williams – lige fra vildmarken

Det er derfor svært for mig ikke at være bare lidt begejstret over de super seje herrestøvler fra rm williams. Med mere end 80 års på bagen og et unikt design, som opstod i Australien på baggrund af en nødvendighed for at have fodtøj som kunne holde til den barske vildmarksnatur der, produceres støvlerne stadig i dag. De er blevet klassikere fordi de simpelthen bare er holdbare og 100% gennemarbejdede.

Deres “ikon”-model er en chelseastøvle, som laves til begge køn og i et utal af farver. Jeg har forelsket mig i den helt enkle sorte model, som ville gå til alle mine jeans. Alle mine leggings og i det hele taget bare være et key-item i garderoben. Jeg ville vælge den brune model til min mand. Jeg synes nogle gange mørkebrunt er mægtig fint til mænds casual look. Sådan med jeans, tee og måske en cardigan.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

Prisen afspejler selvfølgelig kvaliteten, men der står også at det er livstidsfodtøj og med den historie er jeg overbevist.