Shopping og Inspiration

5 jeg ku’ og 2 jeg to’

Acne Adriana anchor sneakers
Jeg skal da ellers lige love for, at jeg kom hjem til en mailboks der var lige ved at brække sig af udsalgsmails, promotions, rabatkoder og hvad ved jeg …. delete, delete, delete … hov …. dén der snupper jeg lige og inden jeg fik set mig om, så var jeg (igen) landet hos engelske Morgan Clare, hvis udsalg jeg stort set altid besøger i slutfasen og hvor jeg stort set altid er heldig at score nogle særdeles gode ting til meget meget gode priser. Denne sæson ingen undtagelse og selv om jeg sagtens kunne have fyldt kurven med iro, Stella, Wang og meget mere, så endte jeg med at tjekke ud med to ting. De fem ting på collagen ville jeg meget gerne have haft allesammen, men fornuften slog alligevel nogenlunde til … Endte med de fine sneaks med ankere på fra Acne (har dem i hvide allerede .. havde dem faktisk på i går) og den pleatede top fra 5Preview.
Find deres udsalg her og det kan altså godt betale sig at tilmelde sig deres nyhedsbrev, for de plejer som regel at smide en ekstrarabatkode afsted lige i slutspurten. Den havde jeg dog ikke lige is nok i maven til at vente på denne gang 🙂

Espadrillos fra Alexander McQueen, bælte fra Kenzo, Pleated top fra 5Preview, sort tee fra Helmut Lang og sorte Adriana sneaks fra Acne.

Læs også:  Den perfekte gave

4 Comments