Shopping og Inspiration

10 nøgle-styles til din forårs- og sommergarderobe … med rabat!

Levi’s denimshortsVila Vitilda jumpsuitDiesel Fayza boyfriend jeansCream Ginna nederdel med frynserRodebjerg højtaljede bukser med viddeRalph Lauren t-shirt med bådudskæringSaint Tropez strik i blød bomuld med strukturVila Vitrippa kimono i sort eller mønstretPart Two Ambra kjole med striberStylesnob Teegan sandalCashott sandaler

I dag er en rigtig god dag til at supplere lidt på garderoben, for der er 15% på alt (med få undtagelser) hele dagen i dag på denne yndlingswebshop – OGSÅ på i forvejen nedsatte styles. Jeg har tænkt mig at slå til på den gennemsigtige kimono, sandaler og måske også de højtaljede bukser med vidde fra Rodebjer …. de er SÅ cool!

Den gennemsigtige kimono er et godt bud på både en fin overdel, en trend og samtidig noget der kan bruges til ufattelig mange outfits. Med en stram top under som den fra Ralph Lauren, som er både smuk og billig, opgraderer man nemt en underdel.
Den støvgrønne strik er for lækker og jeg drømmer lidt om at have den farve i garderoben lidt mere. Den minder om Acne’s FOAM-farve, som jeg havde på i går.
Jeans, denim, er hot og hvadenten man er til nederdele, shorts eller jeans, så er der et kæmpe udvalg at vælge imellem.

Find alt HER og brug koden SUNDAY15 … gælder KUN i dag og på handler over 899,-

 

Adlinks

Læs også:  Forårsfodtøj