En dag ved vandet og noget om det jeg hader allermest at have på

Rødvig1
I dag har været den perfekte lørdag! Tidlig formiddag tog vi en tur til Rødvig, som ligger på Stevns – vi skulle kigge på et hus, da vi på en måde går og drømmer om at bo tættere ved vandet. Huset ligger bare 200 meter fra stranden og vejret var så dejligt, at vi besluttede at gå ned og nyde det hele lidt. Når jeg er ved vandet, er det som om jeg slår rødder. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at vende ryggen til de skvulpende bølger og den friske luft, men altså man kan jo hverken tisse eller bo på en sten ha ha …. så på et tidspunkt eller et andet, er man tvunget afsted. Det var en skøn tur. Dejligt hus. Nu må vi se.

Hvert forår, når varmen for alvor kommer, kommer det tilbage til mig, hvad jeg hader allermest at have på. Strømper. Jeg hader strømper. Det er en befrielse hvert år at stikke de bare fødder i skoene og ikke skænke de frihedsberøvende bomuldshylstre en tanke før om maaaange måneder. Uha det er godt. Strømpebuksesæsonen er dog nok ikke helt færdig endnu, men det er slut med de andre! 😀

Outfittet var casual og lag på lag – bedst som jeg kan li’ det og jeg havde tilføjet lidt grønne toner denne gang. Synes mit hår ser mere og mere rødt ud og det skal det altså ikke være, så må se, hvornår den gode frisør kan trylle lidt igen og få det en tone mørkere. Glæder mig så meget til det bliver langt igen. Det er altså mest mig. Tror jeg. Ha ha 🙂

Hvad med jer – hvad har I brugt den skønne dag på?

rødvig2

This entry was posted in Dagens / Today's, On the go, Visit Denmark and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to En dag ved vandet og noget om det jeg hader allermest at have på

 1. Åh, jeg duer heller ikke til at have strømper på, så er det kun løbe-strømper i foråret og sommeren. Strømpebuks bruger jeg forsat til shorts, og det er mit yndlingsoutfit hele efteråret og vinteren.

  lyder spændende med bolig ved vandet. Havet drager, og det giver energi og glæde at lytte til bølgerne. LOVE it. Smil Lene .0)

 2. Christinna C says:

  Det lyder spændende med sådan et kigge-på-hus-projekt. Og det lyder da lækkert med et hus så tæt på stranden, især hvis stranden og vandet har sådan en positiv indvirkning på dig.
  Jeg har ikke noget problem med strømpebukser, men uha almindelige strømper, dem kan jeg bare heller ikke lide. Men så er det godt, jeg faktisk aldrig går i bukser og kun i nederdel og kjole, så slipper man for dem. 🙂
  Mvh. Christinna fra hverdagsscenarier.dk

  • Marlene D says:

   Ja, det er så dejligt dernede …. desværre er huset ikke lige det vi drømmer om, men beliggenheden er helt i top. Det er et dilemma 😀
   Jeg kan også godt gå med til strømpebukser 😀

 3. Sascha says:

  Hvor spændende med hus-kigning 🙂

  Vi brugte dagen i vores sommerhus. 20 grader og SÅ lækkert

 4. Marlene Høj says:

  Mindre interessant end din dag, men absolut nødvendig: Oprydning og rengøring (og kommanderen rundt med ungerne 😉 )

 5. Pingback: Malsen – Blog om mode, skønhed og liv10 nøgle-styles til din forårs- og sommergarderobe ... med rabat! - Malsen - Blog om mode, skønhed og liv

 6. Åh ja, det bliver bare så lækkert når vi endnu engang kan hoppe direkte i sandalerne 🙂

 7. Tina Caritas says:

  Stod faktisk igår og kiggede på mine strækmærker og de er godt nok tydelige 🙁
  Så sådan en omgang ville være fantastisk

Comments are closed.