kobber rose gold bronze
Hjem og bolig,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Rose Gold * Kobber * Bronze

Langt de fleste ting i metal hjemme hos mig er i sølv – klar eller oxideret, men jeg kan godt lide at mikse en enkelt ting ind, som er enten guld eller kobber. Nuancerne derimellem er også fine og eftersom lige præcis disse farver er top trendy, så er udbuddet rigtig stort. Alle tingene på collagen kunne sagtens ses herhjemme og måske nogle af dem også kommer til at blive adopteret 🙂

kobber rose gold bronze

De fine diamantophæng fra Louise Roe har jeg set på rigtig mange gange …. de kunne være så fine i min helårstroldegren, som jeg knuselsker og som gerne må blive fornyet indimellem. Bloomingville har lavet den flotte lysestage, som jeg ville bruge i entreen eller sætte udenfor i carporten ved døren inden gæster skal ankomme. Er vild med det lidt rå industrielle look, som minder lidt om en minearbejders work tools. Akkurat som disse lamper jeg tidligere viste jer.
Min “standard makeup” er altid præget af de mere brune, brændte og neutrale farver og jeg er især glad for Nilens jords øjenskygger, som er super godt pigmenteret og nemme at arbejde med. Har to, som jeg bruger igen og igen, og kunne godt tænke mig at supplere med denne mørke kobberudgave. Nilens jord laver også nogle smukke neglelakker (kan I huske denne fx.) og de er overraskende gode til at lave virkelig smukke glimmerlakker. Denne i bronze er samme princip som den pink jeg viste her, så den skal jeg altså have.

Til garderoben kunne der også godt tilføjes lidt varmt metal – Pilgrim har lavet en serie der hedder Mindfullness, som disse dråber er fra. Smukke og meget tidløse. Det tynde armbånd er fra Pandora og ville være SÅ fint sammen med mit tynde uendelighedsarmbånd. Smukt miks. Fødderne kunne så passende være svøbt i de smukke herreinspirerede sko fra Angulus, som jeg er SÅ tæt på at klikke hjem. De er så topseje og lige siden de her, som jeg aldrig fik, har jeg ønsket mig metallic sko.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Hvad med jer – er der masser af “varmtfarvet metal” at finde hjemme hos jer?

4 Comments