Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Lækker Creton Maison Elton kobberlampe

Creton kobberlamper

Vi har sådan en ret smuk lampe i det ene hjørne af vores stue, men jeg må indrømme at trods det, at den er fin, så har vi også haft den riiiiigtig længe og jeg har lyst til at ændre looket lidt. Jeg er ikke den første hest der bliver sadlet, når det kommer til trends på interiørfronten, men langsomt har kobberlooket alligevel spist sig ind på mig og jeg har har for første gang lyst til at købe noget i den tone. Under de netop overståede (og virkelig hyggelige) pressedage, faldt jeg over disse fine fine lamper fra Créton Maison! De er af en tilpas størrelse og sådan tre i det hjørne jeg snakker om, ville være så fine. Man kan få dem med forskellige fatninger og jeg kunne faktisk godt finde på at mikse dem. Den med marmor var smuk i virkeligheden og det var den sorte også. Det var i hvert fald mine favoritter. Nå ja og så prisen, for indrømmet, så er jeg ikke god til at kaste flere tusinde kroner efter lamper (heller en taske … eller sko .. he he…), så prisen fra 350 kr. er så meget mig! 🙂

Har I adopteret kobber i jeres indretning allerede mon?

Hav en skøøøøn dag i det smukke vejr. Vi blogges ved senere – nu smutter jeg en tur og så hygger jeg med familien resten af weekenden. Har lige lidt roser der skal gødes og et par planter der vist nok trænger en kærlig hånd 😉

Læs også:  At finde det fineste sengetæppe

4 Comments

 • Bolize

  Den I har er flottere 😉
  Kobber er smukt, men HUSK at det skal altså også pudses i ny og næ … 😀

 • Sascha

  Virkelig fede! Og til den pris går det jo, hvis man bliver træt af kobber med tiden.
  Jeg har et enkelt kobber item men kunne godt finde på at købe disse lamper også 🙂

 • Betina

  Næ jeg er ikke hoppet på kobbertrenden, er mest til stål og det passer bedst til vores indretning. Mne pæne, det er de. Hvorfor stødte vi egentlig ikke ind i hinanden til pressedagene?