Hjem og bolig,  Sommerhuset Mandalay

En togvogn venter og det kribler

Hvert eneste år omkring denne tid, begynder det at krible for at komme i gang med alle de små og knap så små projekter. I år kribler det helt vildt for at komme i gang nede i togvognen. Jeg håber, at vi kan komme afsted i påskedagen og forhåbentlig få fikset annekset.

Men der er jo meget andet end det der skal ordnes og vi er helt klar over at det ikke bliver færdigt i år. Det har jeg også skrevet før. Små skridt. Det er en gammel dame og hende skal der passes på. Men hvis bare annekset og måske (krydser mine fingre) VVS-arbejdet og badeværelset kunne blive klar, så vil jeg være en taknemmelig én 🙂

Svævende let design

Det er nu engang sådan, at jeg har rigtig rigtig svært ved at forholde mig til alt det der grundlæggende. Isolering, skelet, opbygning og hvad ved jeg. Jeg er allerede gået i gang med indretningen og piner på pinterest og gemmer alle mulige billeder på instagram. Hvad jeg dog ved er, at alting skal være relativt let. Det er jo ikke en særlig stor togvogn og derfor skal interiør være let. Og lidt svævende. Jeg fandt lampen på billedet hos zederkof.dk som sælger både til private og til cafeer, restauranter og den slags. Man skal selvfølgelig bare lige huske at lægge momsen oveni inden man bliver alt for begejstret over priserne. Men det er lige præcis sådan en lampe jeg gerne vil have over spiseafdelingen i vores togvogn i det der bliver en slags køkken/alrum. Og så nogle møbler, som er funktionelle og rokerbare. Sådan skal køkkenet også være. Bordplads på hjul. Elementer, som kan trækkes ud og skubbes ind for at pladsoptimere. Jeg har det hele i hovedet, så det skal man mand “bare” omsætte ha ha. Den stakkel. Han får travlt!

Læs også:  Funktionel og komfortabel indretning

Jeg kan mærke at jeg glæder mig rigtig meget til at dele restaureringen og renoveringen med jer. Det er ikke noget jeg har gjort det så meget i før, men som den kendte Astrid Lindgren karakter siger:

>> Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert <<

Pippi Langstrømpe

Jeg håber i hvert fald at I har lyst til at følge med på togrejsen.