Barneliv

Lille barn, stor flowerpower skoletaske

Kan I ikke huske det? Følelsen af at have fået en ny skoletaske, kunne næsten give helt ny energi til at klare skoledagen. Den blev sirligt gjort klar og man aftale med sig selv, hvilket rum der var til hvad. Jeg fik ikke så tit ny taske, men skiftede til gengæld pennalhus hurtigere end man kunne nå at slide farveblyanterne.

De første par skoleår har jeg bare været uheldig med de skoletasker jeg har haft købt til Silas. De er gået i stykker alt alt for hurtigt – om jeg bare har valgt dårlig kvalitet eller om det bare er fordi de har været for proppede må stå hen i det uvisse. Det korte af det lange er, at der var ny taske på ønskelisten her til jul. Jeg regnede nok med at min søn ville vælge at ønske sig sådan en neutral en. Sort eller sådan noget, men jeg kaffen var da ved at komme galt i halsen, da barnet scrollede og scrollede og med en brat bevægelse stoppede skærmed ved den absolut mest blomstrede og farvestrålende taske på hele webshoppen! 😀

Peace, love and harmony

Vi valgte en fra Jeva, som jeg også kan huske fra min barndom – dog i en opdateret form. Og med sportstøjstaske (vigtigt). Sidstnævnte udgjorde minimum halvdelen af begjestringen. Og sådan blev det så. Indrømmet, så er den da mega sej, men jeg havde aldrig drømt om, at det var den han ville vælge. Vi har udskiftet den lilla drikkedunk med en sort.

(Jeg har ikke sagt til ham at jeg havde en skoletaske med det samme mærke …. han synes jo jeg er en dinosaur, så det er ikke sikkert han vil synes det er så cool, hvis jeg har haft samme mærke som ham, fnis.)

Læs også:  Mistrivsel. Om at træffe den tunge beslutning om skoleskift og om hjerteenergi som er på vej tilbage

Ind til videre har den holdt helt fantastisk. Vi snakkede om, at den nye taske helt sikkert ville medvirke til en flyvende start på den nye skole og om det er tasken der er medskyldig eller stedet der er fantastisk for mit barn, det ved jeg ikke. Men det går bare så utrolig godt for ham. Han er så glad og så fræk og så sjov. Det er helt og aldeles perfekt, er det.