Min stil,  Shopping og Inspiration

Tid til Burberry Trenchcoat

burberry trenchcoat

Sikke da et vejr at starte weekenden ud med, hva’? 😀 Det er jo helt og aldeles fantastisk! Jeg glæder mig til at tilbringe den stille og roligt med en miniafstikker til København i morgen, hvor jeg skal til en lille eksklusiv event, som handler om diamanter! Uh, det bliver spændende!

Det bliver sikkert alt for varmt med jakke på i morgen, men i de her dage er jeg flyttet ind i min Burberry trenchcoat – faktisk har jeg ikke brugt den ret meget, for jeg har altid syntes den var lidt svær at have med at gøre, men nu går det så fint og jeg er faktisk ret vild med den. Har længe overvejet om jeg skulle sælge den og købe en sort i stedet, men nu tror jeg bare at det bliver sådan her i hvert fald denne og næste sæson 🙂
Skjorten er faktisk ny og er “Rock it Boo Shirt” fra Only – synes den er super cool! Håret er jo sådan set også lidt nyt … i hvert fald er det lysnet igen og der er faktisk blevet taget et pænt stykke af 😉

Har I dejlige weekendplaner?

PS: husk at man stadig kan bruge min rabatkode og spare 250 kr. på en lækker Nescafé Dolce Gusto maskine! Overvejer man fx dette tilbud, så koster maskinen kun 150 kr.!
Koden er: RPE73EW3KWTL

Læs også:  Back in the game

6 Comments

 • Birthe

  Vil gerne høre om diamanterne!
  Er skjorten tyk eller tynd, stor eller lille i størrelsen?, overvejer en 42, da den jo osse er en lille jakke..
  B

  • malsen

   Skal nok skrive indlæg om diamanterne 🙂
   Skjorten er tynd …. rigtig blød og behagelig at have på og jeg synes den er stor i størrelsen. Jeg har en 40 men den skulle kun have været en 38 ….

 • Anne Cathrine

  Hvor er den fin og flot! Er vild med farven på den.
  I weekenden skal jeg nyde det dejlige vejr, for jeg har endelig fri! OG så skal en veninde fejres i aften – håber på minimale tømmermænd i morgen dog 😉

  Go’ solskins weekend til dig 🙂

 • Ida / Fashionlab

  Jeg har selv en Kensington fra Burberry, og jeg knuselsker den! Jeg synes den åbner op for utallige stylingsmuligheder – Den kan gøre et feminint og klassisk look endnu mere gennemført, og den kan fungere som en lækker kontrast til et mere sporty look med eksempelvis et par sneakers 🙂