Min stil,  Shopping og Inspiration

Gestuz Enid & Me

1-IMG_1076 4-IMG_1087 2-IMG_1078 3-IMG_1081
Jeg har fået et nyt tæppe! Eller cardigan, that is 😉 Og jeg knuselsker den….verdens rareste Enid fra Gestuz, som jeg de sidste par dage har hygget mig og som jeg er helt sikker på bliver en af favoritterne denne vinter. Faktisk er hele outfittet udelukkende favoritter. Mine jeans er fra Black Swan og hedder “Concorde” – de kan virkelig kun anbefales. Dertil mine Pistols fra Acne, som virkelig trænger til en omgang sværte og pudsning … når mit fodtøj når dertil (hvilket sker sjældent), så er det fordi det bliver brugt, brugt og brugt lidt mere. Klart et af de bedste køb nogensinde.

I dag er jeg faktisk hjemme fra arbejde …. fik det dårligt i går og har det ikke stort bedre i dag. Dog kan jeg lige overskue at sidde med computeren og nørde lidt, komme til bunds i mailboksen samtidig med at jeg får en spand kaffe og lidt kærlighed fra hunden som ligger på (bogstaveligt talt) mine fødder. Har forsøgt at komme på H&M for at få fingre i to Marant-items, men det er jo fuldstændig vanvittigt, som man bliver smidt af, sat i kø osv. Tvivler på, at jeg nogensinde kommer igennem og hvis jeg gør, så er jeg ret sikker på, at der intet er tilbage. SO not worth the wait …..
Hav en skøn torsdag …. og hvad siger I til Miss Enid mon? 🙂

Enid fås bl.a. HER

Læs også:  Sommeren der gik

6 Comments