Min stil,  Shopping og Inspiration

Forårsrengøring og spraglet outfit

cap outfit Black Swan Flavia
Jeg er bare meget gladere, når solen er fremme. Mere overbærende og mere rummelig. Er det ikke mærkeligt? Måske er det ikke så mærkeligt … mere bare påfaldende, at ens indstilling ændrer sig så markant i forhold til den lille lækre gule klat der skinner på himlen.
Bloggen har fået en forårs-makeover. Jeg er tilbage i mit lyserøde element, som er den farve der har fulgt bloggen mest gennem tiden. Jeg startede ud i et lyserødt univers og elsker stadig farven omend den er en smule mere i det pastelagtige nu. Håber, at I kan li’ det 🙂
Outfittet er også præget af lyserødt eller nude, om man vil. Kombineret med mørkeblåt og sølvfarvet. Det er tæt på at være et “crazy” outfit i hvert fald målt op imod mine normale sorte og grå ensembles 😀

Hav en dejlig aften!

Black Swan Felisha Flavia Acne outfit
Skjortekjole + sweatshirt: Black Swan Fashion // Støvler: Acne Pistols // Cap: H&M

Læs også:  Nu starter det ...

3 Comments

 • Camilla - Cfashion

  Rigtig fint outfit 🙂
  Jeg er meget til sort og mørke farver, men de lyse dage gør at jeg får lyst til lyse og lette farver 🙂

  Rigtig fint med den nye farve på bloggen.

 • Karina B.

  Du er altid så “smart” klædt på (ja, så gammel er jeg, at det rent faktisk er en ret stor kompliment) 😉

  Jeg synes, den er så fed den nye farve her på bloggen!
  Jeg er helt vildt med lyserød – og allerhelst den pastel af slagsen 🙂