Shopping og Inspiration

Nude sneakers på min ønskeliste // Inspiration

Nude sneakers kurt geiger
Om det er forårsfornemmelserne fra i går eller hvad det er, ved jeg ikke, men jeg har brugt mange minutter med mobilen i hånden søgende efter nude fodtøj. Nude sneakers. Eller nude loafers. I hvert fald flade med lidt sporty vibes. Jeg fandt de bedste bud hos Kurt Geiger og er måske især vild med dem med de små guldnitter og dem med cut-outs! Kunne da være de fineste med boyfriend jeans, som er rullet lidt op ved anklerne og en cool skjorte. Hmmm…..

Er jeg nude-tosset eller er de fine, synes I? 🙂

Ugen er altså startet med skodrømme! I morgen tager jeg et smut til København, så tænker lige at hoppe forbi Illum for at se, hvad der gemmer sig af nude herligheder der 😉 Udover København byder ugen på masser af andre hyggelige timer – primært sammen med familien, som jeg føler jeg har set meget lidt den sidste tid. Jeg er også i gang med at give bloggen en layoutmæssigt forårsrengøring. Nu er det vist nok med det der koral/orange-noget 😀

Se dem alle her.

Læs også:  Trenchcoat - et super tip

3 Comments