Shopping og Inspiration

Cool sportstøj

sportstøj HM
Jeg har genoptaget at spille volley på mit arbejde, hvor det har været kotume at der blev spillet én gang om ugen. Desværre har jeg haft timer til langt ud på eftermiddagen den pågældende spilledag og har ikke kunnet nå det, så det gav mening. Nu lader det imidlertid til at løse sig, så vi er gået i gang igen. Av. Av. Og lidt mere av. Ha ha 🙂
Den helt store grund til at vi er kommet i omdrejninger er den årlige “cup”, som vores skole afholder. Alle skoler i vores kommune kan stille med et hold og så konkurrerer vi indbyrdes. Vi er gået i skarp træning med hele to ugentlige træninger forud for den store finale fredag næste uge igen.

Jeg mangler sportstøj (og sko, men det er en anden snak) og smuttede i den forbindelse forbi H&M, fordi de altid har prisvenlige og pæne ting i sportsafdelingen. Tight, bluse med tommelhuller, fin løbebluse. sej top med leo-mesh, sokker and whatnot. Synes også de er så cool de geomønstrede sneakers, men  de er nok ikke lige skabt til at hoppe rundt i. Tænker mere de bare er trendy og fine 🙂
Alle sportsvarerne findes her.

Nu vi er ved det der motion, så har jeg da aldrig hørt, hvad I dyrker af sport? Fortæl 🙂

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

11 Comments

 • Sascha

  H&M har altid nogle fine sportsting.

  Jeg løber et par gange om ugen og om sommeren forsøger jeg at cykle på arbejde et par gange om ugen (ca. 10 km hver vej)

 • Karina

  Uuh jeg er en mærkesnob når det kommer til sportstøj – jeg kan slet ikke få mig selv til at købe det i H&M og Gina Tricot. Men meld gerne tilbage om kvaliteten, måske jeg i virkeligheden skal have mine fordomme sat til skamme. Jeg dyrker triathlon, og også separat løb – 2014 byder på en del halve marathons, 1-2 hele (nr. 5 og 6 i rækken), og 1/4 ironman og en lidt længere triathlon i Hillerød. Så, lige nu er jeg igang med at arbejde en KILLER grundform – det føles fantastisk 😀

 • lovisen

  Åh det ømme punkt…. Jeg bruger dog cyklen som transportmiddel, og spiller en hel del wii just dance med mine unger (det synes jeg også tæller, hi hi) Og så har jeg lovet min ældste datter på 11 at jeg vil løbe 5 km sammen med hende 3 gange om ugen, her når det lige bliver lidt varmere.
  Jeg synes H&M’s sportstøj er super, har tidligere brugt det meget…. Og lige pånær gode løbesko, så gider jeg ikke ofte så mange penge på tøj jar har på i så kort tid, og sveder i..

 • Karina B.

  H&M laver super sportstøj i fin kvalitet.
  Det er blevet testet, og ligger på niveau med Nike.
  Derudover er der faktisk ansat en designer sidste år, som kommer fra Nike.
  Jeg kan kun anbefale H&M’s sportstøj.

  Jeg er en aerobic/step pige 🙂
  P.g.a. en skade har jeg ikke kunnet lave aerobic så meget som jeg gjorde før, så de sidste par år har jeg suppleret med Aquafitness.
  Det er virkelig også rigtig godt 🙂

 • Trine Lykke

  Jeg har faktisk lige købt et sæt sportstøj fra H&M, venter på det kommer med posten. Prøvede det i Large i butikken, men det var forstort. Skal jeg have noget i medium bliver jeg jo nødt til at eje det 😉 Ej, er ved at starte på noget hjemmetræning som skulle gøre min hverdag lidt nemmere, er ikke sikker på hvordan det kommer til at gå. Regelmæssig træning er dog mit mål for 2014. Siden 2011 er mine mål nået, så mon ikke det også sker i år? 🙂

 • Karen

  De to langærmede er dælme fede!

  Anyway, jeg cykler på arbejde og i børnehave med Anton – byen er godt kuperet, så det er godt for lårene med skoletaske, børnehavetaske og 18 kg unge på cyklen, haha.
  Når tiden er der, styrketræner jeg, – regulær pumpen-jern med de der store overtussede gutter og hører AC/DC, love it!
  Jeg sværger til Nikes Dri-Fit-gear, for jeg sveder tran og dazu tilpassede løbesko, så jeg ikke basker mine gamle fodboldknæ mere end højst nødvendigt.

 • Lene B

  fine basis ting til sport. Flot top med leoprint. Den øverste bluse du har tv har jeg også i grå, og den har jeg brugt meget. Mangler et par vinterløbebukser –

  Ikke at jeg løber, men når vejret arter sig fra sin gode side, så cykler jeg i skoven og træner fitness i skoven med udsigt over Århus bugten. Århus Kommune har lavet nogle stationer, hvor man ude i det fri kan træne og har lavet mit eget program.

  Jeg træner gerne fra forår til efterår, og på de gode dage, hvor der er tørvejr i efteråret.

  Hjemme træner jeg core-træning ca. 4-5 gange i ugen, og det kræver jo kun en måtte og motivation, og det er supergodt for kroppen.

  Har et mål om at komme i gang med at svømme et par gange i ugen ca. ½ time uden pause, og så en tur i dampbad og blive renset ud, det er noget jeg vil her i vinterperioden.

  Motion er godt, det at få rørt sig hver dag, tag trappen i stedet for rulletrappen eller elevatoren, cykle i stedet for at starte bilen mv. ALT tæller i den travle hverdag. :0))

 • Ann

  Så fine ting til billige penge.
  Jeg løber max 2 gange om ugen og er tilmeldt et gym hold 😉
  Når det bliver forår er det ud på raceren…så skøøønt 🙂

 • Karina

  Åhh jeg gad SÅ godt være med på “vores” hold (som vist i øvrigt endnu ikke er på plads). Men med flere ledbånds-skader tør jeg simpelthen ikke pt :'( elsker at spille og tilbage i gymnasietiden spillede jeg på skoleholdet.
  Mht til sport er jeg startet på styrketræning oppe i hallen og det er skønt. Før omtalte knæ er desværre også skyld i at mit løb aldrig blev rigtig godt og nu er sat helt i bero.

  Jeg er jo også idrætslærer så pænt og funktionelt træningstøj må være på som plads. Mit skab indeholder lidt blandet med tights fra craft, toppe fra reebook, lidt fra falke og en del fra netop h&m, ja der er givet vis forskel hvis vi snakker højt plan men til mit behov er jeg meget tilfreds (især med prisen).
  Sko er fra Nike og asics