Min stil,  Shopping og Inspiration

Gossip Long Cardigan Outfit

5-IMG_0707

3-IMG_0703

2-IMG_0701

4-IMG_0705

1-IMG_0700
Ahem, jamen, så er det måske også på tide, at jeg får vist julegaverne in action ikk’? 😉 I går bød på råkoldt og blæsende januarvejr i alt for store mængder, så jeg forskansede mig bag min tykke varme cardigan, som bl.a. lå under træet juleaften. Der er ikke ret meget der slår sådan en vams, når man er en frossenpind som jeg. Er vild med at den er alle mulige grå farver og at den har så lang længde!

Kan I li’ den? 🙂
(den fås her)

støvler: Acne High Pistols // cardigan: Just Female // kjole: Asos

Læs også:  Set i bakspejlet

3 Comments

  • Helle D.L.

    Den er da super lækker! Jeg er vild med cardigans i alverdens udformninger, og sådan en lang en som denne her ville være skøn at have i garderoben.

    En knækket tand med efterfølgende rodbehandling og krone har dog sat en brat stopper for garderobe-nyerhvervelser for det næste stykke tid 🙁

  • Guapizimo

    Den er virkelig fin den cardigan, jeg har brugt mine lange cardigans på det seneste, det passer så fint sammen med de lange støvler og jeg kunne godt finde på at købe et par stykker mere under udsalgsslutspurt….altså det skal være et virkeligt godt tilbud for mangler vist ikke rigtigt 😉