Shopping og Inspiration

Valentine’s kollektionen fra Pandora

Et lille lyserødt kærlighedsunivers fyldt med fine charms, rå charms, søde charms, nye armbånd, hjerter i hobetal og de fineste dekorationer, dukkede op på Pandoras hjemmeside den anden dag. Inden længe er det jo hjerternes dag og for de af os, som nyder den stemnings, som omspinder dagen, venter der forhåbentlig en sød dag forude.

Pandora valentine

Pandora valentine

Pandora valentine

Pandora valentine

Rent smykkemæssigt, så er jeg helt betaget af det tynde armbånd med hjertet på billede 3 – det ville matche så fint med mine andre armbånd, så det vil jeg fluks ønske mig sammen med det fine “love”-charm og det andet “i love you” charm, som desværre ikke er i kataloget endnu, men som består af to halve hjerter, som er pink på indersiden. Ønsker mig også ringe med hjerter. Så fine. Hov, det var ikke meningen det skulle blive en personlig ønskeliste ..  ville bare fortælle om kollektionen, ha ha 🙂 Men omvendt så ved I jo, hvordan jeg har det med Pandora, så det kommer sikkert ikke bag på nogen 😉

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

2 Comments