Shopping og Inspiration

Man siger vel ikke nej tak til at få penge tilbage på de webshops hvor man alligevel handler?

Som blogger modtager man mange mails – både med nyheder og med tilbud om reklame, samarbejder osv. Nogle hvor man først tænker hmmm og så får man læst indholdet ordentligt og hmmm bliver udskiftet med “det er sgu’ da super godt!”. Nogle gange bliver det indhold i opslag på FB, Insta eller som et indlæg her på bloggen. Jeg har altid haft den vinkel at reklameindlæg skal komme os begge til gode – altså både dig og mig ellers er det ligegyldig. Unyttig viden er der rigeligt af. NÅ, men NU til sagen …. for det her er en god idé!

Vi kender alle de der rabatsider, pointsider, underlige cashback-programmer, klubber og hvad ved jeg, hvor man skal opfylde tusind ting og forpligte sig til en masse for at opnå en meget lille gevinst/ rabat eller point. Well, i dag vil jeg dele det modsatte med jer. En helt ekstremt nem måde at få ekstra rabat på de handler man alligevel laver online – og så i fast pengeform.

Enspendo er en side, hvor til der er knyttet samarbejde med langt over 500 gode kendte webshops inden for alle mulige kategorier. Asos, Vero Moda, Livingshop, Lookfantastic, Legebutikken, Kagetid, Expedia rejser, hunde/heste/katte-udstyr, bolig, bil osv osv. Og så en masse andre … det kan I selv kigge på.

Det korte af det lange er. Man starter bare på Enspendo og hopper videre derfra til webshoppen. Så shopper man og bum, så får man en procent tilbage i cool cash. Pengene går ind på din konto hos Enspendo og så kan du hæve dem til din egen bankkonto via mobilepay. Det koster en 10’er når man hæver, så man kan jo bare samle sammen inden man hæver.

Og hvad kræver det? En mailadresse og et telefonnummer til mobilepay.

Hvis du opretter dig via mit link her, så får du endda dobbelt på dit første køb ……såeh napper man lige en SMEG køkkenmaskine, som i forvejen er på tilbud, så ryger der yderligere 240 kr. tilbage og lige ned i foret. Helt ærligt tosset at gøre andet. Hvem siger nej til ekstra rabat?

Man kan også søge helt specifikt på en vare på Enspendo fx Juniorseng, hvorefter alle tilknyttede butikker toner frem med det udbud de har på dit søgeord.

Så…..

1) Klik her og opret dig enten med mail eller med din FB-konto
2) Bekræft din mail
3) Gå på opdagelse på Enspendo …. så har du et overblik over hvilke butikker/ kategorier der er
4) HUSK at du skal starte din shopping på Enspendo-siden ellers kan den webshop du handler på ikke se du kommer derfra og så får du ikke din cashback

Velbekomme 🙂

Update:
Beløbet du får tilbage kan som regel hæves, når muligheden for at returnere varen udløber ….men det kan man holde øje med på sin side over transaktioner. Der er også svar på de mest almindelige spørgsmål. Og ellers stil dem her, så kan det være vi kan hjælpe hinanden.