Livet er en fest,  Louis Vuitton,  Min stil,  Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Til christmas event hos Louis Vuitton

Acne Track

En af de begivenheder, som jeg glæder mig til hver december, er juleeventen hos Louis Vuitton. Den er overhovedet ikke blogrelateret, men er for gode kunder og venner af huset.
Louis Vuitton sørger for lækre drinks og snacks samtidig med, at man kan handle eller lade være, mingle, snakke og møde andre brandinteresserede. Det er jo skægt, hvordan ens venner og bekendte egentlig er blevet en del af ens liv, men jeg har faktisk en god håndfuld virkelig gode bekendtskaber, som er skabt, fordi vi kan lide LV. Når vi ses IRL – som regel hos LV – er det endnu mere fantastisk og tiden ender altid med at gå alt alt for hurtigt.

Jeg havde sat mig for, at jeg skulle se på nogle sneakers, som har spøgt  længe, men det endte slet ikke med at blive dem jeg havde tænkt … det endte med noget ganske andet, som jeg vil vise jer i et andet indlæg 🙂
Mit outfit var ret simpelt med en gråternet højhalset kjole, som jeg synes går godt til mit nye (og kortere) hår – dertil ankelstøvler, lang cardigan og selvfølgelig min nyeste Louis Vuitton taske … min højt værdsatte Louise i sort epi. Havde gejlet den lidt op med lidt snefnugs-lir 😛

En dejlig aften med masser af smil og nye ting til ønskelisten ha ha …. sådan går det altid.

I dag er dog knap så luksuriøs – arbejde til kl. 18, men til gengæld med et nyt skoleprojekt, som kan komme til at få super positiv indvirkning på den måde vi samarbejder på i den afdeling hvor jeg er. Glæder mig 🙂 Håber at I får en dejlig start på denne decemberuge … er I mon i mål med julegaverne?

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

I får lige en masse billeder 🙂

Louis Vuitton snowflake key chain Louis Vuitton København Louis Vuitton København Louis Vuitton København foto 5 Louis Vuitton epi louise snowflake Acne track

14 Comments