Shopping og Inspiration

Godt tip: Perfekte ankelstøvler i læder med leopard

Et lille søndagstip, hvis I leder efter: 1) virkelig behagelige ankelstøvler til en god pris i ægte læder 2) leopardprint på “pony”-hår.

Warehouse leopard ankelstøvler

Jeg købte disse ankelstøvler // Chelsea boots sidst jeg lavede en bestilling fra Warehouse og det er altid lidt et sats med en del engelske webshops, fordi returportoen er så dyr … men jeg har tidligere handlet fodtøj dér, så valgte at tage chancen, bestille min almindelige størrelse og håbe på, at der var de perfekte flade ankelstøvler på vej. Og det var der 🙂 Tog dem på for første gang fredag morgen og tog dem af fredag nat kl. 03 – ingen vabler, ingen problemer, så dem er jeg da nødt til at anbefale!
De kan fås lige her og der er også denne udgave, hvis man gerne vil have lysere farver. Ku’ godt begge farver, ku’ jeg! 😀

HUSK at du stadig kan nå at deltage i CLEAN-konkurrencen, som løber af stablen lige her.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

9 Comments