Skønhed

VIND CLEAN WARM COTTON til dig selv og dit hjem

CLEAN warm cotton

SÅ er det konkurrencetid her hos mig også og jeg er super glad for at kunne berige en af jer med den skønne “Warm Cotton” duft fra CLEAN! Vinderen får både en 30 ml. edp og en home fragrance lige til at forsøde juletiden med. Den samlede værdi er 700 kr.

CLEAN er mit foretrukne parfumemærke og har været det i mange år efterhånden. Jeg har rigtig mange af de forskellige dufte, men CLEAN Warm Cotton er en af mine absolutte yndlinge og jeg har efterhånden ikke tal på, hvor mange flakoner, som er blevet tømt. Jeg elsker dens milde blide duft af bomuld, som har varmet sig i solens stråler. Den er en helårsparfume for mig, fordi jeg bedst kan lide at dufte lidt diskret og “lyst” hele året. Warm Cotton er på ingen måde krads …. bare så behagelige og rar at være omgivet af.

For at både du og dit hjem komme til at få chancen for at dufte helt magisk, skal du blot lægge en kommentar på dette indlæg, samt dele det på knappen nedenunder billederne (hvor der står del). Dette skal ske senest d. 9. december, hvorefter jeg finder en vinder 🙂

TILLYKKE til Elise Hallgren – send mig en mail på malsen@malsen.dk

Held og lykke 🙂

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

76 Comments