Shopping og Inspiration,  Skønhed

Kæmpelækker besparelse på beauty, hudpleje, tøj, accessories og meget mere

Jeg skal ikke være for sen til at dele en god rabatkode med jer og da slet ikke, når det viser sig at der tilsyneladende er fyldt godt op på hylderne med alt det skønne som vi ladies elsker i vores hverdag.
I collagen har jeg valgt nogle af mine personlige favoritter ud, som jeg bruger i løbet af en uge. Men hvis du meget hellere bare selv vil snuse rundt og finde dine kup blandt millioner af produkter, hvor af en del i forvejen er sat ned og altså bringes yderligere ned med rabatten, så hopper du bare afsted lige her og taster koden 20DK, når du tjekker ud i varekurven. Hvis du til gengæld gerne vil inspireres lidt af mine favoritter, så læs mere under billedet 🙂

Essie ghd
Der kommer løbende nye favoritter til mine rutiner, men der er altså også nogle som bare bliver hængende. Jeg er og bliver ved med at være kæmpe stor fan af neglelakker fra Essie og især også deres neglelakfjerner. Synes den er skøn, fordi den ikke lugter skrapt og skånsom mod mine hænder og negle – den er i øvrigt sat latterligt meget ned i forvejen, så en kæmpe flaske kommer til at koste noget i nærheden af 45 – 50 kr. Nogle af mine all-time Essie favoritlakker er (fra venstre) Go Ginza!, Belugaria og Jazzy Jubilant. Er en sucker for en fin glimmerlak .. måske fordi jeg tit bruger sådan en til lige at vride en dag eller to mere ud af manicuren. Ingen ser lidt neglelaksslid med en fin glimmer ovenpå. Snyd, I know, men det virker! 😀

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Jeg er ikke lyshåret fra naturen – faktisk er jeg ret mørk. Af samme årsag er jeg nødt til at have gode plejeprodukter til lyst farvet hår og selv jeg er stor fan af også John Friedas produkter, så er mine musthaves L’oreals silver expert shampoo og den lækre alkymistiske conditioner fra Davines. Den er så lækker og virker mere som en kur egentlig…
For nu at blive lidt ved håret, så har jeg sagt det før, men ghd har fantastiske uovertrufne styling-redskaber. Jeg elsker både min ghd air og min ghd styler (glattejern) til døden og elsker at de er så nemme at bruge. Det er sjældent at finde SÅ gode besparelser på ghd, så hvis du drømmer lidt om sådan en bandit, så slå til mens der er så stort udvalg. Der er nogle ret fede kombisæt her, hvor man får produkter og børster med også.
Hvis jeg kun måtte vælge to makeupprodukter så ville jeg vælge volume million lashes fra L’Oreal og en lækker mineral blush, som fx den her fra Youngblood. Lidt mascara og lidt glød kan vække selv den trætteste maske til live 🙂 Kombineret med den virkelig gode serum Idelia fra Vichy, kunne det sagtens være ferie-ensemblet.
Sidst men ikke mindst, så er jeg så stor fan af de små roll-on parfumer fra CLEAN at jeg selv bliver nødt til at have endnu et sæt. Jeg har dem med i tasken til at friske op med i løbet af dagen. Også på ferier er de geniale, fordi de fylder så lidt.

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Der er ikke kun 20% rabat på beauty og pleje…. det gælder faktisk hele shoppen, så der er også tøj, smykker og accessories fra fine mærker så som Black Lily, Pernille Corydon og mange flere. Tjek det hele ud HER.

Som sagt – brug koden 20DK (senest 30. juni …. eneste tre mærker undtaget er Moroccanoil, Dermalogica & Jane Iredale)

Indeholder affiliatelinks

 

One Comment