Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Gode bud på badetøj til strand og pool

Tid til at kigge på badetøj. Sidste år måtte jeg erkende, at mit badetøj dels var virkelig gammelt og også blevet alt for stort, så jeg skulle købe nyt inden turen til Bulgarien, som jeg vidste ville komme til at byde på både strand og pool, men frem for alt masser af leg med min søn. Selv om jeg har tabt mig rigtig meget, så har jeg altså stadig en “blød” krop og jeg har ikke lyst til at vise alt for meget af den frem. Det har jeg i øvrigt aldrig været god til. Jeg købte derfor den sorte med indbygget nederdel, fordi den lige skjuler det øverste af lårene og sad super flot. For første gang nogensinde lod jeg nogen tage et billede af mig i badedragt – så godt synes jeg den sad.
badetøj bikini tankini badedragt
Frynsekimono # sort badedragt med skørt # hipster # tankini # blå badedragt med skørt # stribet draperet badedragt # klip-klappere fra Ilse Jacobsen # bikini

I år kunne jeg godt finde på at købe et styk badetøj mere – fx en tankini eller en lignende den jeg allerede har … bare i en anden farve. Jeg er også lidt vild med den mønstrede Missoni-inspirerede bikini (dog tør jeg stadig ikke bikini – selv om den her prikkede altså er så fin i sort/hvid!), men også denne strandkjole. Sådan en ledte jeg efter sidste år, men syntes dem jeg fandt var en tiny tad for syntetiske.
Den med frynserne er jo både fin og top-trendy … frynser er noget sjovt noget. Enten er det lidt for festival eller lidt for cowboy, men på den anden side også lidt cool, synes jeg.
Klip-klapperne fra Ilse Jacobsen er noget nær de bedste af slagsen der findes …. især når man faktisk ikke er særlig vild med sådan nogle mellem tæerne. De er lette at gå og ret bløde og behagelige. De her er sorte glimmer – det må man da ha’!! 🙂
Der er rigtig meget fint badetøj både HER (en del sat ned her), HER og HER er der super lækre ting (udsalg her). Links til de ting på collagen er under billedet.

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

 

Indlægget indeholder affiliatelinks