Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Støttekoncert for Filippinerne i Vega

WP_20131202 2  WP_20131202

WP_20131202 3

WP_20131202 1
Det er normalt ikke koncert- og musikstof der fylder mest her på bloggen, men i søndags havde jeg en så fin oplevelse, som jeg lige bliver nødt til at dele med jer. Der blev nemlig holdt en fed koncert med en masse af de store danske navne i Vega, som alle var der uden løn og til ære for de mange familier i Filippinerne, som lige nu mangler mad, ly og fremtid.
Vi var en gruppe kolleger, som besluttede i en pause at bestille billetter og så lavede vi en hyggelig søndagstur ud af det med kaffe, dinner og koncert til sidst. Listen med kendte navne var faktisk ret langt, men (og nu må der gerne grines lidt, for jeg er jo trods alt ikke det yngste får i folden) jeg kom 110% for: Nik & Jay! Jeg er MEGA-fan og hoppede op og ned af bare begejstring, da de indtog scenen 😀 De er fantastiske og jeg har et helt og aldeles secret crush på Nik. Nu er det så ikke så secret mere, kan man sige 😀 De sluttede af og min søndag blev en af de bedste længe!

Alle kunstnere sang live og der var ikke ret mange instrumenter, så det blev virkelig nede på jorden og mest bare en flok virkelig dygtige musikere med en masse guitarer. Udover mine personlige helte, var der også Shaka Loveless, Sanne, Tim Christensen (som sang julesang ….smukt), Ulige numre, LIGA (alt for fede!!), Klumben og raske penge, Fallulah, Clara Sofie, Søren Sko, Annika Aakjær (som er helt vildt sjov), en del flere og så lige Rasmus Seebach også, som åbnede festen! Alt for cool koncert 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Jeg tog en H***** masse billeder med en ny mobil, Nokia Lumia 1020, som jeg tester. Er så positivt overrasket over kvaliteten af billeder indenfor og med alt det kunstige lys. Lidt vildt det er mobilbilleder ikke?

3 Comments