Shopping og Inspiration,  Skønhed

Hårinspiration

Jeg er begyndt at kigge lidt på frisurer, som kunne være fine til de korte sorte kjoler som jeg planlægger at komme til at bruge en del tid i den næste måneds tid.
Opsætninger er jo altid fine og tilføjer også noget elegance, men nogle lejligheder byder måske mere på at tone outfittet lidt ned med løst hår og bløde krøller. Synes disse fra Toni & guy er smukke og er vist bare lavet med en meget stor rulle på krøllejernet.

Og nu vi er ved pyntesygen, så ved jeg, at det rigtig godt kan betale sig at se, hvad Guapizimo gemmer bag dagens låge i vores julekalender. Det er nemlig Deborah Lippmann, som er dagens glade giver. Ak og ve at man ikke kan deltage, men det kan I jo heldigvis …. lige her!

bløde krøller

Læs også:  Forbedring af hud med laser

One Comment