Shopping og Inspiration

Vind NIVEA nyhed! Cellular anti-age hudplejeserie

Nivea cellular anti age
Jeg er sikker på, at alle er bekendte med Nivea
på et eller andet plan, men hvad I måske ikke har hørt er, at NIVEA på det seneste har arbejdet ekstra meget med, og testet, nye formler som kan reducere hudens alderstegn, reparere cellerne og sætte tempoet ned på hudens generelle ældning. Det er der kommet en fin ny serie ud af, som hedder Cellular Anti-Age og som lanceredes i starten af august. Indholdet er bl.a. hyaluronsyre, keratin og magnolie ekstrakt. Alle ingredienser er kendt for at sætte fut i cellerne, så de gendanner sig hurtigere og derved bliver huden fornyet, mere elastisk og spændstig. Hyaluronsyre er fx en væskebinder, så vi gendanner fylde 😉 Altså i kinderne fx … og panden. Ikke på sidebenene 😀
Jeg har endnu ikke selv testet produkterne godt nok til at anmelde, men jeg er især glad for natcremen, som jeg føler en dejlig virkning af om morgenen.

Niveas Dr. Sven Fey siger:
”Hos NIVEA stræber vi efter at skabe innovative ansigtspleje produkter, der virker i harmoni med din huds egne processer. Vi er specielt stolte af vores nye milepæl i anti-ageing, fordi tusinde af kvinder var involveret igennem hele produktudviklingen af NIVEA CELLular Anti-Age serie, så serien lever op til de forventninger kvinder har i forhold til anti-ageing ansigtscreme.”

I kan være blandt nogle af de første til at afprøve herlighederne, for der er tre sæt på højkant lige her. Hvert sæt indeholder dagcreme, natcreme, serum og øjencreme og hvert sæt har en værdi af 640 kr.

Læs mere om hele serien og forskningen bag her.

Læs også:  Set i bakspejlet

Deltag blot ved at lægge en kommentar på dette indlæg.

Har du lyst til at støtte mig lidt ekstra, så følg med på Instagram @malsen, Facebook eller Bloglovin.

Læg din kommentar inden søndag d. 18/8 🙂

Heldige vindere var: Eeyorenyk, Sidsel og Lene L … stort tillykke, I har fået jer en mail 🙂

98 Comments