diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge 1. december: Prinsessedrømme fra Pandora

Som varslet i går, skyder Guapizimo og jeg i dag vores fælles kæmpe julekalender i gang og jeg kan med stolthed præsentere Pandora som første julegave hos mig.

2-redIMG_1345 1-IMG_1351

Pandora står mig nær på mange måder og mine egne yndlingssmykker stammer herfra. Pandora tilgodeser alle stilarter og lejligheder, hvor smykkerne skal bruges og da vi jo står foran en tid med masser af get-togethers, er præmien et par fuldstændig fantastiske og yderst elegante øreringe, som får mig til at tænke på smukke kjoler, frisurer og levende lys, hvor de mange zirkoner vil glimte og tiltrække opmærksomhed. Jeg har længe haft lige netop dette par på min ønskeseddel, så derfor blev jeg ekstra glad … og også lidt misundelig … da præmien endte med at blive netop disse. Jeg ved, at en af jer får en endnu smukkere fest en dag med disse i ørerne.

Øreringene har en værdi af ca. 1150 kr. og det er op til vinderen at vælge, om det skal være parret med den lilla ametyst eller dem med den sorte spinel. Du vinder således:

 • Fortæl i en kommentar, hvordan du vil style øreringene og beskriv gerne detaljeret
 • Skriv også om du ønsker sorte eller lilla øreringe

Der er mulighed for at deltage de næste 5 dage dvs til og med d. 5. december, hvorefter der findes en vinder. Vi afgør, hvilken styling, som lyder mest spændende 🙂 Vinderen annonceres på dette indlæg og man holder selv øje. Vi annoncerer via Facebook og nye indlæg på Bloglovin’. Så følg endelig med der.
Man kan i øvrigt godt vinde mere end en gang, så deltag endelig igen selv om du måske vandt allerede.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

Du kan også vinde hos Guapizimo i dag, som har noget godt fra ghd i ærmet 😉

Vinderen er fundet! Det var ellers en hård omgang at skulle vælge blandt alle disse smukke stylinger… der var MANGE outfits imellem, som vi virkelig godt gad at have på. Hvor er I gode! Men der er kun én som kan vinde og vi har valgt en pige, som fik vores galla-hjerte til at springe et ekstra slag over. Totalt feminint, smukt, bedårende og ekstravagant med disse øreringe. Tillykke til Christina Bonke 🙂 Du har en mail i din inbox.

146 Comments

 • Katrine Gunnersen

  Hold da kæft hvor er de skønne.
  Jeg ville vælge de lilla. Style dem med min lavendelfarvede bryllupskjole, hvor der er plads til endnu en tyk mave (var 37 uger henne da vi blev gift), et par fede støvler, løst hår og varme uldstrømpebukser – for ja, det er jo vinter og koldt

 • Tina

  Jeg har i 4 år ikke kunne passe min smukke sorte gallakjole. Nu hvor jeg endelig er tilbage efter at have født tre børn, så skal den på til en galla julefrokost. Men jeg mangler de smukkeste øreringe. De skal styles sammen med min smukke vielsesring, smukke stiletter købt på et undergrund market i New York og så skal mu. Veninde hjælpe mig med at style håret – i smuk 50’er stil. Mit skulderkorte hår skal sno sig om hovedet. Og sidst min lækre 50’er cape som jeg ankommer i 🙂 rigtig god weekend. Disse smukke øreringe kunne være fantastiske til mit look ❤️

 • malene knudsen

  Hej
  Fantastiske smukke øreringe. Jeg ville finde mit flotteste outfit frem, sætte mit lange hår op, iføre mig disse smukke øreringe så de kunne blive set af alle og beundret som fortjent 🙂
  julen byder på mange hyggelige timer, og så er et smukt smykke altid lykken<3
  knus
  Malene

 • Nanna H.

  Wow de er virkelig smukke 🙂

  Jeg ville ønske øreringene i lilla. Jeg ville tage en enkel, knælang, sort kjole på, sætte mit krøllede hår flot op, så øreringene virkelig kan komme til sin ret, og så man ville lægge mærke til den smukke lilla farve på øreringene. Jeg ville tage en grå “pels” kappe over og flotte stiletter på.

  Glædelig 1. december 🙂

 • Sascha

  Jeg skal snart på date med min kæreste og disse ville passe perfekt.

  Jeg ville iføre mig min røde kropsnære kjole, de smukke sorte pandora øreringe, sorte stilletter og min YSL clutch.

  Glædelig 1. søndag i advent

 • sisse marie

  Jeg ville sætte dem sammen med noget kontrast.
  Jeg ville tag biker botts på i sort. Grå skinny jeans. Sort tshirt og en sort blazer. Stort vamset tørklæde i mørk lilla. Håret i knold. Også øreringene i sort. Det synes jeg ville være fedt.
  Jeg ville gerne vinde dem i sort.

 • Maja F

  Hvor er de smukke 🙂 specielt de lilla synes jeg er rigtig smukke og sarte… Må indrømme at min styling her i december til julefrokoster er en smule kedelig… Jeg er ikke god til super fine kjoler eller helt jule-røde kjoler, så falder ofte tilbage på the little black dress + et par klassiske pumps… Men lige netop fordi tøjet er så nedtonet synes jeg også at man har rimeligt frit spil angående smykker og hår 🙂 Og til disse fine øreringe skal håret da op, så de rigtig kommer til syne… Synes det lidt sarte udtryk de har ville passe godt med en romantisk updo med snoninger i siden og en lav messy “knold” i nakken eller den ene side 🙂

 • Allan Schmidt

  Jeg kunne godt tænke mig dem med den sorte spinel og så give dem til min kone, hun må så finde ud af at style sig, det vil jeg helst være fri for 🙂

 • Serife Babi Brintlev

  Vi holder julefrokost på arbejde d. 13 dec. i den anledning har jeg investeret i en sort kjole med en v udskæring i rykken, også har den to silkebånd, så man kan lave en lille fin sløjfe i nakken, kjolen er knæ lang foran og en smule længere bagtil. Jeg ville ELSKE at vinde de sorte Pandora øreringe, som er lige så flotte og elegant som min kjole. Sort er bare min farve ! God december

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Smukt med smukt på <3 Jeg drømmer om det lilla par, som jeg ville sætte sammen med denne smukke kjole, som jeg har kig på: http://www.boozt.com/dk/da/style-butler/benedicte-dress_3291691/3290623?navId=4307&brand=179%2C112%2C113&group=listing Den er bare så smuk, og det lilla par øreringe, ville kun gøre den endnu smukkere <3 Dertil ville jeg bære disse smukke smukke højhælede sko: http://www.boozt.com/dk/da/ganni/janet-suede_3217286/3217295?navId=5413&group=listing. Prikken over i`et denne fine clutch: http://www.boozt.com/dk/da/by-malene-birger/gomati_3657158/3657159?navId=4297&group=listing

  Kh Rikke

 • Camilla

  Jeg vil style de lilla med en LBD og et par nude farvede stilleter. Jeg er mest til det enkle look.

 • Janne M.

  Hvor er de flotte!

  Jeg ville style dem til hverdag med stramme sorte jeans, en flot top, sort blazer og et par sorte høje støvler. 🙂

  – Og jeg ønsker mig de sorte 😉

 • Karen

  De sorte, for filan!

  Jeg ville style dem op med min sorte 2nd Day Dance kjole, der er draperet foran og med dyb udskæring. Dazu mine tårnhøje sorte glitter stiletter med sølvhæle og det var så det.
  Håret kommer nok op i en fed rullefrisure, jeg spottede på en egyptisk dame på det resort, vi netop er vendt hjem fra… – noget med snoninger og noget rulletjuhej, jeg har afprøvet og som fungerer meget godt.
  Jeg ville synes, det var synd, at de ikke kunne ses, så derfor skal håret op.

  God søndag!
  KH

 • Trine

  Jeg ville style de sorte øreringe med min blå palliet nederdel (miniskirt), min nyindkøbte sorte sweatshirt fra Asos, hvorpå der står “santa is real”, sorte strømpebukser og korte sorte støvler med svagt slangeskindsprint, Håret skulle være i en “low messy bun”, så øreringene rigtig kommer til sin ret.
  Med dette outfit ville jeg selvfølgelig drøne afsted til julefrokost 🙂

 • Mette Glerup

  Eftersom lilla amethyst er min yndlingssten, er det et nemt valg..

  Og jeg vil style dem med en skøn blondekjole, enkel makeup og en stram bølget håropsætning. Ingen andre smykker eller ‘ting’ der larmer, øreringene skal stråle om kap med mig 😀

  <3

 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil gerne vinde de lilla og så ville jeg tage den lækre kjole på, som jeg havde på til vores bryllup d. 11/11-11 🙂

 • Mette R

  Selvom de lilla ser helt fantastiske ud, vil jeg stadig foretrække de sorte som jeg ved jeg ville få brugt mere. Jeg vil tage dem på til nytår til min Little Black Dress og flotte pumps. Er vild med det meget klassiske look hvor sådanne smykker matcher perfekt.

 • Helle Rick

  Jeg skal have min super fantastiske røde ‘julekjole’ på og der vil disse skønne lilla øreringe passe perfekt. De vil funkle om kap med lynlåsdetalen der er syet på udskæringen af min kjole (ligner rosetter). Min knap så høje sorte sko (jeg er nemlig høj nok) og sorte let gennemsigtige strømpebukser. Håret er lige blevet klippet i en 70-frisure (alle husker Rod stewart, Tina turner….masser af længder i langt hår) Så flot en gave <3

 • Natassia

  Dem med lilla sten ville passe perfekt til en kjole jeg har. Det er egentlig en klassisk LBD, men på skuldrene og det øverste af ryggen sidder en masse sten i forskellige farver og størrelser. Deglimtrer løs, og det er efterhånden blevet min safe-kjole. Det bedste? Den er i en fed bommuldsjersey og er fra H&M 179kr.!

  Kjolen regner jeg med at have på til nytår, og der ville sådan et par øreringe være perfekte til, sammen med stort hår, røde læber og lækre stilletter 🙂

  Glædelig 1. december!

 • Lene

  De sort er virkelig smukke og ville være prikken over i’et til julefrokost og nytår sammen med en sort kjole og stiletter.

 • Eva Jørgensen

  Jeg ønsker mig de smukke sortesom ville være lækre sammen med mit sorte jakkesæt og en silke skjorte til et enkelt stilfuldt outfit som passer sig godt i min jurist verden. Elsker det stilfulde look øreringene har.

 • christina

  Jeg ville ønske mig de sorte også style dem til en julefrokost med en lang sort kjole, med flot dyb ryg og løst opsat hår.
  Håber på at de bliver mine;)

 • Natascha R.

  Jeg er helt vild med de sorte – de ville passe perfekt til mit nytårsoutfit! Jeg skal have en sort retro-kjole med masser af strut på, et par heels og rød læbestift:)

 • stephanie

  Jeg ville vælge de smukke lilla øreringe, sat sammen med en sort top jeg har, der er draperet foran og med gennemsigtig blonde bagpå. Jeg ville tage stramme sorte jeans på, og krølle mit hår som jeg ville sætte løst op i en knold med et par krøller hængende frit. Lidt underspillet, men med gode detaljer, hvor øreringene kommer til deres ret 🙂

 • Ida Benedicte

  Jeg ville style de sorte med en sort nederdel med blondekant, en oversize sort strik, prikkede strømper fra Dear deiner og så en sort spids stillet. Mit hår ville jeg sætte op i en rodet hestehale, så man rigtig kunne se disse skønheder 🙂

  De sorte.

  Glædelig 1.December <3

 • Natascha

  Jeg ville style de sorte øreringe med en lækker sort draperet kjole, glitter heels, klassisk fest make-up med winged eye og knaldrøde læber og sidst men ikke mindst en opsat frisure med fletninger, der sættes op i lidt rodet knold, så det hele ikke bliver for stramt at se på 🙂

 • Signe Sahlgreen

  Uhh ville vælge de lilla 🙂 de så flotte!!

  Ville style dem med sorte stramme bukser, grå trøje med åben ryg fra Moss cph, lang sort strik cardigan, mit Georg jensen læder armbånd med sølv vedhæng, og sølv støvletter ! Håret skal have ekstra volumen (har kort page) og min glimmer mascara !!
  Og så ville øreringene være prikken over i’et! Ønske øreringe!!

  Krydser alt!! Hihi

 • Trine V

  De skulle da klart bruges til julefrokosten!

  Jeg har et par virkelig gamle, sorte stilletter jeg har arvet efter en venninde,der er købt i slutten av 50erne i NY – bedre sko findes der ikke! De har en mat finish!
  Jeg ville så bruge julekjolen fra i fjor, der har en løs chiffon overderl, og et stramt, forholdsvis kort nederdel med lidt shine. Og så selvfølgelig matte, sorte strømpebukser. Det ville toppes af med en mørk og “mystisk” sminke, og håret sat stramt op – og de SORTE øreringene ville da bare toppe det hele af – og tage det med til et helt nyt nivå!

 • Kristina

  Waauw så fine øreringe. Kunne godt ønske mig dem begge, men de sorte ville stå fantastisk til min nyindkøbte Malene Borger kjole i det mest fantastiske mønster. Den skal bruges til et forårsbryllup hos min svoger og svigerinde sammen med høje lækre sorte Louboutins og fint opsat hår 🙂
  Krydser mine små fingre.

 • Julie Jensen

  Nu er min yndlingsfarve lilla, så det skal selvfølgelig være lilla 😉 jeg vil style dem sammen med den fineste cocktailkjole min mand havde med hjem fra USA sidst han var derovre. Den er i sort satin med skrå syninger lag på lag, den er så fin den vil jeg have på sammen med lilla nylonstrømper og lilla pumps 🙂

 • Baysen

  Jeg elsker de lilla, som er min yndlingsfarve! Tænker de ville være så fine til en LBD og et par ankelstøvler og en lækker strik 🙂

 • Charlotte M

  De sorte! 🙂

  Og jeg kunne godt finde på at bruge dem til hverdag. Sammen med en sort læderjakke, en hvid silketop og enten sorte eller mørke jeans. Og så nogle sorte ankelstøvler. Afslappet og simpelt, men øreringene ville helt sikkert gøre det elegant. Perfekt til en date eller bare på studie.

 • Waldemor

  Hvor er se fede 🙂
  Jeg ville vælge de sorte så style dem til julefrokost med min sølv farvet buksedragt fra selected female med dyb udskæring – rød julebh og stilletter 🙂

 • Marianne Thing

  Jeg ville style dem med én af mine flotte sorte kjoler fra yndlingsmærket Ganni og så med et par festlige strømpebukser og mine grønne stiletter ligeledes fra Ganni. Og det skulle helst være med øreringene i ametyst!

 • Anne Katrine

  Jeg ønsker mig de lilla. Jeg ville style dem med ankelstøvler med chunky hæl, sorte uldstrømpebukser, en tætsiddende kjole i blåmeleret stof og lidt drapering 🙂

 • Milla

  Jeg ville vælge de sorte
  Sætte dem sammen med min lyse oversize skjorte

  Med mine klassiske sorte leggins under
  Tror jeg nok alle folk vil mig misunde.

  Jeg ville vælge en læderjakke til
  Er sikker på at øreringene klæde mig vil

  Alle detaljer på mit tøj
  Sølv vil være at se i dit øj’

 • Line M.

  Jeg skal her i december til firmajulefrokost. Jeg ville vælge de sorte øreringe og sætte sammen med min nyindkøbte pailliet-kjole. Kjolen er kort og stram og består af en form for blonde, hvor hver enkel pailliet er syet fast. Til kjolen vil jeg have et par høje sorte stiletter på. Looket vil således være sort i sort, hvilket passer godt til min daglige stil, men hvor der til forskel fra i hverdagen vil være fokus på glimmer.

 • Ida Matthiesen

  De er så flotte & jeg ville vælge dem i sorte, Ville bruge dem til en sort kjole og sorte sko 😉

 • Pia Rotbøl

  Uha en lækker kalendergave<3
  Hvis jeg bliver den heldige, skal de smukke ametyst lilla øreringe fuldende mit look sammen med min korte sorte kjole med helt åben ryg og et par sorte høje pumps <3

 • Line

  Jeg ville vælge de sorte spinel.
  Da de er ret feminine, vil jeg style dem med et par herreinspireret bukser, der meget gerne må være foldet op, så der er en lille glimmer nylonstrømpe der kan titte frem. En lækker top i noget silke i loosefit, og så en blazer der skal være helt perfekt i snittet, så den fremhæver mine kvindelige former. Derudover skal der selvfølgelig et par sort stilletter på drengen, og fine bløde krøller i håret. Synes øreringene har en “wow-effekt” så der behøves ikke at være så meget andet bling 🙂

 • Sine Olsen

  Jeg ville utrolig gerne være ejeren af de sorte spinel. Jeg ville style dem men en elegant sort kjole (The Little Black dress) som skulle være pyntet og detaljeret med pailletter. Sådan et outfit ville være perfekt til de kommende begivenheder.

 • Ida B

  Jeg ville vælge de lilla 🙂 Dem ville jeg style med et par rå læderbukser, en sort stram t-shirt, et par Nike sneakers og en læderjakke, så der ville vælge en kontrast mellem det formelle/fornemme og det rå. Elsker den kombi!

 • Lene

  Jeg ville vælge dem i lilla, iføre mig mine nye sorte skindbukser, tage en blond råhvid gennemsigtig bluse på med en lilla top under, så der er en sammenhæng til de fine øreringe, tage min ring fra min mor med en lilla sten i, så er hun også lidt med mig, når jeg nu skal være så fin, håret skal være opsat med lidt råhvide og lilla ferskvandsperler i, på fødderne skal jeg have svagt lilla stiletter og så er jeg super flot til at vise mine nye Pandpra øreringe frem.

 • Jeanne Riis

  Jeg har lige købt den smukkeste Stine Goya kjole “Anthias Moon Voyage” hvor disse øreringe ville passe uendeligt godt sammen med! Jeg kunne godt tænke mig de sorte :=

 • Helle

  Jeg ville klart springe på de sorte – de ville være SÅ flotte til min grønne carrie kjole fra Black Swan

 • ann kjeller

  Ih hvor er de supersmukke jeg ville gerne have de sorte til min nye lange kjole i nude med sort blonde .Julehilsner og kram <3 <3 <3 😀

 • Elisabeth

  Jeg ville style de lilla øreringe med mit hår sat op i en knold, en sort bodycon langærmet kjole, lyse tights og en sorte høje ankelstøvler 🙂

  Vil meget gerne vinde de lilla øreringe 😀

 • Gitte Seloy

  Har netop lært at flette mit pandehår fransk & så en stor blød knold & glimmer på tætte vipper, så’ jeg klar. 🙂

  Klar til de violette/lilla ørenringe. <3

  Liker & følger. 🙂

  PS: Genialt samarbejde med Guapizimo. 🙂

 • Malene

  Nu er der jo flest hverdage- og tak for det- så det lilla par var lige det, der skulle kaste lidt bling over en onsdag. Skinny sorte jeans og en sort top, måske en vovet muldvarpe farvet endda, muldvarp og lilla er godt, ja og så de fine lilla ørenringe og good to go 🙂

 • Emillia Mølgaard

  Jeg ville style de SORTE med en enkel sort kjole, og nogle matte lyserøde sko. Som altid ville mine nylonbukser være dem med leopardprikker, og min arm ville holde mit ene Pandora armbånd og et simpelt ur. Jeg ville tage øreringene i mine andre huller ud, eller finde de mest enkle jeg har og sætte deri. På min hånd ville jeg sætte to Spinning ringe, den ene med en fin lille hvid blomst, og den anden med min fødselssten. Jeg ville også sætte mit hår op i en rodet knold, så alle folk kunne se mine øreringe. – Det gør jeg tit hvis jeg har flotte øreringe i.
  Tror jeg har det hele med. 🙂

 • pia sroka

  Jeg ville vælge de sorte,og vil style dem med en knælan sort flot kjole med sølv papiletter,hvid skjortebluse med sølvtråde i,og et par sorte stiletter med sølvsten, et par flotte strømpebukser med et flot mønster i,og en halskæde som passer med øreringene.

 • Marianne Syvsig

  Jeg ville foretrække de sorte øreringe. Jeg ville have håret oppe, så øreringene tydligt kunne ses. Derudover ville jeg have en sort, knælang kjole med enorm dyb ryg, som jeg har købt i Zara og evt. støvletter for at gøre looket lidt mere råt! 🙂

 • Alexia

  Åh de er fine, jeg ville elske at have de sorte på til en helt klassisk sort pencilkjole med håret opsat så man virkelig kan se øreringene. 🙂

 • Sabrine Rasmussen

  Ville vælge de sorte 🙂 Jeg ville style dem med en rigtig fin lille sort kjole med guld blomster som jeg lige har fået af en rigtig sød veninde :’) vi kender kun hinanden online men hun kender stadig min stil så godt.

  Sammen med den ville jeg have guld stiletter på, og de skal med ud og se Rom når jeg skal fejre at jeg flytter ned til kæresten i Italien <3

 • Ducky

  De skulle styles med min sorte blondekjole i 1940’er stil, knald rød læbestift og neglelak og en klassisk Ingeborg fra Matador frisure og fine Lola Ramona sko med sort hvid hæl.

 • Jenny Clausen

  hvor er de bare super smukke! jeg ville vælge de lilla. Og fordi de skinner så meget og er så smukke ville jeg gøre tøjet relativt enkelt: sorte skinny jeans, hvid top eller den lille sorte kjole evt. til nytår:-)

 • Helena

  Jeg kunne godt tænke mig dem i sorte, og de skulle styles med min nye habitjakke med dertilhørende sorte jeans med lange sorte støvler. Jakken er desuden hjemmedesignet.

 • Maria Ørum

  Ville vælge de sorte, style dem med min lilla glitterkjole, et par sorte heels, løst opsat hår og llkker makeup 🙂

 • Pernille E.

  Jeg ønsker mig de sorte! Jeg ville sætte dem sammen men min sorte blondekjole fra culture, stiletter og mit smalle læderarmbånd snoet et par gange om armen. De kunne også bruges til hverdag med helt enkelt tøj og et par flade støvler – så fine.

 • Malene Adler

  Hej
  Jeg ville vælge de sorte og style dem med min sorte Mads Nørgaard buksedragt og sorte høje sko….

 • Sabina

  Alt for svært at vælge farve, så det må vente til outfittet er beskrevet! 🙂

  Har den skønneste lysegrå kjole fra Karen Millen, den er med synlig lynlås i den ene side, og med rynkeeffekt hele vejen med. Den er uden ærmer, brede stropper hvor stoffet er snoet, og denne snoning følger den runde hals foran.

  Den går til lige over knæene, så mine sorte nylon strømer med sorte og sølv sten passer perfekt dertil – det eneste jeg kunne overskue at få med ud fra Primark i London haha.

  Kan se det bliver de sorte øreringe jeg vælger, for sorte pumps er vist vejen frem til den kjole og de strømper 😉

  Sorte øreringe it is!! 🙂 Alt alt alt for smukke, er de begge to. Synes de kam kan styles både til hverdag og fest!

  Jeans, sort blonde-skjorte fra Karen Millen, ejnejnej må stoppe drømmene nu 😀

 • Lise Christensen

  De lilla øreringe vil passe perfekt til min gulvlange lilla gallakjole. Øreringene vil give det ekstra pift til kjolen, som i sig selv er ret enkel med en dyb ryg, og herved vil øreringene også komme til sin ret – de er nemlig super flotte!

 • Stine BB

  Jeg ville elske at vinde de lilla øreringe og bære dem til mit bryllup til foråret. Så vil style dem med en smuk enkel hvid-let broderet- gulvlang kjole… 🙂
  Kh Stine

 • birgitte linstow

  Helt sikkert de lilla og style med min lækre, lækre sorte kjole; et par høje sorte sko, som JEG kan gå i 🙂
  Og så tror jeg egentlig ikke, at jeg ville tage andre smykker på.

 • Betina

  Det skal jo være de sorte!
  Rimelig enkelt og meget mig: stribet bluse – sort og hvid naturligvis – sorte jeans, leopard Alma, leopard Pashli og hvis det skal være rigtig festligt, røde læber. Nogle vil måske mene det er kedeligt, men det er nu engang sådan de ville fungere bedst hos mig.

 • Camilla

  Ville elske at vinde det sorte par, der kan bruges til alle slags outfit – flotte kjoler og en mere simpel hverdagsstil. Jeg ville bruge dem sammen med en sort kjole, sølvfarvede stiletter, mascara og nude gloss på læberne 🙂

 • Trine Borup

  De sorte skulle på, sammen med mit sikre valg, den lille sorte. Passer perfekt til nytårsaften, sammen med mine nye skindstøvler, købt i Bilka af alle steder! Og det er sgu ægte skind…

 • Mette

  Jeg ville vælge de sorte øreringe, og så ville jeg style dem til mit nytårsoutfit, som skal være en mørkegrå buksedragt med lange ærmer (SÅ behagelig) et par fine nude stiletter, en glimmer blazer, håret sat op i en lav knold med let-krøllet hår, hvilket de jo vil passe perfekt til! Og så vil jeg spice outfittet op med en enkel pangfarve som jeg endnu ikke har besluttet mig for, men måske et neonfarvet tyndt bælte eller måske stiletter i bordeaux eller mørkeblå 🙂

  • Stine B

   Ville vælge de fine sorte – og style dem lidt råt:
   Spidse støvler, stor chunkystrik og læder bukser !

   Åh de er virkelig smukke 🙂

 • Louise Kjær

  Jeg ville bruge dem sammen med mine yndlingsstøvletter.. Grå med sort hæl, og så med et par sorte, tætsiddende bukser og en grå, loose t-shirt med ærmerne smurt op. Jeg tænker, de smukke med den sorte spinel ville passe perfekt, og altså pifte mit hverdagslook en del op, selvfølgelig sammen med mine sorte diamantring og mit elskede skagensur! Det ville simpelthen passe lige ind blandt mine andre smykker i sølv , især matche perfekt til mine to sorte diamantringe!

  God aften
  Louise Kjær .

 • kjerstine larsen

  wow.. de er så smukke. De sorte ville jeg eeelske at eje!

  Ville bruge dem til en smuk sort kjole, stilletter, men også i et par jeans og top til.

 • Nanna Trine Vestergaard Christensen

  Jeg kunne tænke mig at vinde de sorte.
  Dem vil jeg peppe op med en lækker POSTKASSERØD striktrøje, et par lækre, sorte, stramme jeans, et par Dr. Martens støvler og et lækkert vamset tørklæde. Håret skulle selvfølgelig være opsat, så de smukke øreringe ville komme til deres ret!

 • Celine

  Wow, hvor er de smukke. Krydser fingre!!!
  Ville helt sikkert tage de lilla, da de ville kunne pifte et hvert sort outfit lidt op 🙂
  De ville være så pæne med en sort kjole!

 • Anne-Sofie

  Jeg vil style de sorte øreringe med en højhalset bluse i fin merinould. Mit hår vil jeg samle i en knold i nakken. På benene vil jeg enten have et par skinny jeans eller et pencilskirt. Jeg vil have mine sorte støvletter fra Gianvito Rossi på fusserne.

 • sara rasmussen

  De sorte øreringe. Jeg vil gøre et alm hverdags-look mere interessant. Så biker boots, skinny jeans, hvid t-shirt, læderjakke og de fantastiske øreringe 🙂

 • victoria k

  Jeg ville helt klart vælge de sorte og style dem med en smuk og simpel sort kjole og enkle sorte stiletter – tilsat løst tilfældigt hår og rouge noir neglelak.

 • Kristina K

  Hvor er de fantastiske!!! Jeg ville tage dem på nytårsaften til lang sort kjole, gerne med corsage foroven, heels, opsat hår og lilla neglelak der matcher de lilla ametyster.

 • Julie / It's My Passions

  Versionen med den lilla ametyst ville jeg gerne style med det nye sæt med bukser & blazer i lilla marmor effekt fra Sofie by Envii kollektionen samt en hvid løs t-shirt under – er sikker vinder her i december og evt. til julebesøg! 🙂

 • Louise T.

  Jeg har en smuk sølv/sort kjole, som jeg skal have på til Nytårsaften. Og sådanne øreringe, som de smukke lilla Ametyst vil passe smukt til let opsat hår. Sådan lidt gregoriansk, romantisk inspireret blødt look <3

 • Rikke FM

  Selvom de sorte skriger til mig tror jeg at jeg ville vælge de lilla, da de matcher perfekt til det vedhæng jeg fik af min mand efter jeg havde født vores tvillinger for snart 4 år siden. Jeg får brugt dette vedhæng alt for sjældent, da jeg har svært ved at sætte det sammen med mine andre smykker.
  Jeg ville style øreringene og vedhæng med et forholdsvist enkelt outfit, så jeg rigtigt kan vise de smukke smykker frem. En enkel sort kjole der sidder til uden af være for stram, et par sorte strømpebukser med en enkel streng ned at baglår/læg dertil mine nye Ecco Sculptured støvler, da de bare er helt fantastiske at have på.

 • Mathilde

  Jeg vil gerne vinde de sorte.
  De vil være fantastisk finde til nytår, hvor jeg skal have min helt enkle og grønne kjole på, sammen med et par sorte heels.

 • Julie Monberg

  Nej hvor er de smukke!

  Jeg ville style dem med et råt look for at fremhæve kontrasten mellem det meget feminine og yndige og det rå! Jeg ville altså iføre mig sorte jeans, en sort T-shirt, en læderjakke/eller en form for blazer, eventuelle sorte stilletter, store kraftige sølvsmykker, og så de smukke øreringe (-:

  Jeg vil rigtig gerne vinde de sorte (-:

  Glædelig første december.

 • natalie k

  jeg ville vælge de sorte, hvis det var! de er super smukke og rå, men samtidig feminine – så jeg ville style dem med mine sorte læderbukser, sorte støvler og min store, sorte striktrøje – det er et lidt råt, måske ikke helt så feminint outfit. og så ville disse fine øreringe pifte det hele lidt op, og gøre det mere classy og funklende! 🙂

 • Anne-Mette Højbjerg

  HOLD NU OP hvor er de lækre! Det er da svært at vælge. Men tror det ville blive de sorte. Har lige købt en rigtig flot blondetrøje i sort med flagermusærmer som jeg ville bruge sammen med nogle simple sorte leggins og mine sorte støvletter. Simpelt men feminint. Der ville de sorte være PERFEKT sammen med. Og måske lave et blødt smokey eye look 🙂

 • Anna lei

  Hvor er de smukke:)
  Ville style de lillae med mit sinatur outfit, som ville bestå af en fin tyl kjole med et par sorte lak ballerina sko

 • Maria D

  Jeg ville vælge de lilla og så ville jeg style dem med opsat hår i en donut og en lækker enkel sort cocktail kjole, så det var øreringene der kom i centrum

 • Christina Bonke

  Hvor er de smukke. Jeg ønsker mig de lilla. Drømmer om at tage dem på til nytår sammen med nytårskjolen, som er lavendel-grå-agtig farvet, gulvlang og med små similisten langs halsen. Dertil smukke sølvfarvede stilletter. Og så med opsat hår, lidt totter hængende “tilfældgigt” ned og disse øreringe. Det bliver jo totalt galla!

 • Heidi Christensen

  Ville utroligt gerne eje de lilla.
  Muligvis style dem til en sort eller hvid, stram kjole og så med en lille jakke og clutch. Det ville se super fedt ud til evt. nytårsaften!

 • Camilla K.O.

  Jeg ville style de smukke lilla øreringe med en elegant sort cocktail-blondekjole tilsat mine sorte stiletter med nude bund. Dertil ville jeg sætte håret i en flettet lav knold, og med en fin lille sølv-glimmerhat på skrå – og ikke mindst en lækker drink i hånden! Ja – det er faktisk præcis sådan jeg forestiller mig mit nytårsoutfit – feminint, glimtende og ufattelig festligt 😉

 • Tine Lildballe

  Jeg ville sætte de smutte sorte spinel sammen med min nye lækre sølvfarvede og glitrende Rose-kjole fra Only (som jeg klikkede hjem efter at have set den herinde 🙂 ), et par tynde sorte strømpebukser og og et par høje hæle med lidt glitter. Håret op i en stor høj knold (med lidt hjem fra en valk), så øreringene rigtig kommer til sin ret 🙂

 • Karina

  Jeg ville style de lilla øreringe med en kort sort kjole med 3/4 ærmer og bådudskæring, som markerer min figur, og mine nyanskaffede høje Peter Kaiser-stiletter med en blank sløjfe på snuden. Håret i Audrey-Hepburn høj knold, og sarte øjne og knaldrøde læber. Øreringene er SÅ smukke!

 • Louise

  Nej hvor er de bare skønne! 🙂 Det sorte par skal jeg da have på til min julefrokost 🙂

  Jeg har netop lige bestilt en lang, sort, glimmer nederdel hjem, med en snit hen over det ene ben. Så lækker! Til den skal jeg have en super lækker blondetop på til. Toppen går ned på rygge, og lidt ned foran 🙂 Derudover skal jeg have stilletter på og opsat hår. Øreringene vil da være kronet på værket. De hænger jo lidt, så de er perfekte til opsat hår 🙂

 • Anne S

  Helt klart de lilla!!!!!
  Ville style dem med en sort smuk stram kjole, en pyntet lille clutch og så ville jeg nok sætte mit hår op og lade et par krøller lavet med glattejern hænge ned. Og smokeyeyes til selvfølgelig!!

 • Astrid Nielsen

  Jeg ville style mig med den lille sorte kjole, et par højhælede gladiatorsko, en Chanel taske og håret sat op i en stram hestehale. Der mangler bare de sorte øreringe 🙂

 • Bolize

  De smukke øreringe appellerer lidt til at “lege snedronning”. Så … Jeg ville være iført vinterhvidt fra top til tå og de eneste smykker skulle være de lilla ørekroge … ♥

 • Sarah

  Jeg ville vælge de sorte smukke smukke øreringe! Jeg ville style dem med min helt nye sorte pencil kjole, som jeg ledte forgæves efter i DK, men som mine forældre af rent held fandt på en weekendtur i Wien. Dertil ville jeg krølle mit hår og lave en stor, løs samling i nakken, sorte høje, spidse stiletter, nude læber og dramatisk øjenmakeup.. åh, drømmer mig allerede væk i dette outfit.. Please, bliv mine! 😉

 • Tina Hoffbeck

  Glædelig juletid:-)

  Smukke øreringe, som jeg helt klart ville vælge i sort.

  Jeg ville style dem således:
  Få sat mit meget lange lyse hår smukt op ved min dygtige frisør.
  Tage min elegante gallakjole på (den er bordeaux med smukt bryststykke) og hertil min smukke sorte bolero og mine elegante sorte sko med lædersnørebånd, som skal snoes op af benene.
  Dette bliver sexet, elegant og smukt, hvilket jeg synes vil klæde de smukke sorte ørering fra Pandora:-)

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Kristine

  Jeg ville style de sorte med et helt igennem casual outfit – jeans, en løs strik og håret op i en løs knold og så bare disse smukke øreringe.!

  Det smukkeste smykke kan sættes sammen med alt! 🙂

 • Nikoline

  Jeg vil style de sorte med en kjole jeg købte i en genbrugsbutik for et år siden, den er så smuk – sort med sølvkant ved halsen og glimmer i stoffet og så uden ærmer. dertil ville jeg tage et par enkle sko på, sætte mit hår op og putte en enkel, men festlig makeup på

 • Kristine S

  Jeg ville iføre mig de lilla øreringe, et smukt sæt lingeri fra La Perla i samme nuance og et pift Chanel no 5. 😉

 • Marina / cand.mor

  Det lader til, at de fleste andre vil vælge de lille øreringe. Jeg vil til gengæld gerne have de sorte. Er ret vild med sort til smykker. Jeg har lige fået en sort blondekjole (det bliver året festkjole), lang til knæene, lange ærmer og en gedigen udskæring. Tilsat den og høje hæle vil jeg være klar til at byde 2014 velkommen.

 • Simone

  Jeg vil bruge parret med de lilla ametyster til min gallakjole, som skal tages i brug til vinterbal på mit gymnasium i slutningen af januar. Jeg har satset lidt og bestilt en relativt billig kjole hjem fra Gina Tricot (denne her: http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/toj/kjoler/ccollection-cclothes-cdresses-p1.html#product_651420972), så jeg er overbevist om at øreringene ville kunne tilføre mit gallalook et eksklusivt touch. Jeg er sikker på, at den delikate lyselilla farve vil komplimentere den sølvgrå kjole flot, og med håret opsat i en elegant frisure, vil øreringene virkelig kunne komme til sin ret. Til kjolen og øreringene vil jeg bære en elegant clutch samt et par sorte pumps, og så er det perfekte gallaoutfit i hus 🙂

 • Pia Christoffersen

  Jeg ville vælge de lilla, og style dem med opsat hår, så de kommer til sin ret, en lille sort peplum kjole, sort 20 dm strømpebukser og høje hæle, mørkerød neglelak og en taske med sølv på, som matcher øreringene 🙂 Så kan det kun blive en perfekt julefrokst.

 • Hellep

  Helt klart sort, og så sammen med min itchi sølv glimsendene ærmløse buksedragt og mine sorte snake printede højhælede sko fra shobiz – så bliver det da ikke bedre!!!

 • Janni K. d. N.

  Selvom min yndlingsfarve er lilla, så kan jeg sagtens se de sorte øreringe pryde mine øre (hvorfor jeg vælger dem)
  De skulle kombineres med et par sølv pallietbukser fra Malene Birger (som jeg allerede ejer), en lækker sort merino uldstrik (ja, når man dresser visse ting op, skal andre ting tones ned), fine strap læderstiletter fra ECCO (og nej, de er ikke på nogen måde ECCO-mormor agtige!), opsat hår og røde læber! Helt perfekt outfit for mig!

 • Maja K

  Jeg ville virkelig gerne have de lilla, og de skal bruges sammen med alt!

  Meeeen, den første gang de skulle bruges ville jeg smutte i min nye sølv farvede kjole, som er cocktail længde, med lange ærmer og en fantastisk kryds-udskæring i ryggen. Dertil ville jeg sætte nogle strømpebukser med en dyb mørk grålig-lilla tone, og så et par helt basic sorte ruskinds pumps (Mentors model fra 2013, som min <3 har købt til mig, yay).

  Så skulle håret ellers op i en halv updo, for at blotte ryggen lidt, men samtidig beholde noget bølget hår nede omkring ørene, som øreringene kunne skinne igennem…. åhhh, ja tak! Lidt let og lækker makeup, med fokus på øjnene, og så ville jeg ellers føle mig som en gudinde!

 • Anna Rømer

  Ville style dem med en enkelt lille sort kjole, så de kan få lov til at stråle igennem. gud hvor er de fantastiske! ville elske dem i sort <3

 • Lina

  Jeg ville style de smukke øreringe med et par sorte stramme jeans og en lækker ternet skjorte i røde, grå, hvide og sorte nuancer. Tilføje et par højhælede ankelstøvler, et læderarmbånd og slutte hele herligheden af med de smukke smukke øreringe fra Pandora (i sort). En sådan styling ville sikre at jeg fik brugt øreringene også til hverdag 🙂

 • Cecilie Pedersen

  Jeg ville bruge dem sammen med en kjole til julefrokoster eller til hverdagene er de jo også rigtig fine til et par bukser så det ikke bliver for feminint. Håber de bliver mine i sort

 • Ditte

  Jeg er helt vild med de sorte, de er jo så smukke! Det er lige sådan et par jeg mangler, som ville passe godt til næsten alt.. Fra en bytur med fin kjole, til ud at spise med kæresten. Jeg ville vælge at bruge dem til nytår, sammen med min nye sorte blondekjole, tynde sorte strømpebukser, sorte læder stilletter fra Zara, løst opsat hår og en smokey eye i grå/sorte nuancer 🙂

 • Simone Ulsted

  Jeg vil gerne vinde den sorte ørering, som jeg ville style med nogle andre smykker, som passer perfekt til disse. Jeg vil bruge dem til galla, som også vil passe perfekt til min gallakjole 🙂

 • Stine K.A.

  Åh, hvor er de fine! Jeg ville style de sorte, så de rigtig bliver fremhævet og kommer til deres ret. Til fest med en sort kjole, opsat hår og elegante sko. Det ville være perfekt til mine forældres sølvbryllup i marts, kombineret med en sølvpallietblazer 🙂

 • Lise/walkinrunout

  Jeg vil helt klart vælge de lilla… Gosh, de er flotte.
  De skal styles med en crispy, hvid skjorte, en smuk sort blazer og en nederdel med slå-om-effekt (den fra Isabel Marant vil være et hit, at få fat i, men jeg har altså kun én fra H&M i samme stil) – så skal der mørk bordeaux læbestift og neglelak til og sorte nylonstrømper.
  Jeg har et par rigtig fine lilla høje sko fra Bianco, som nok er 100 år gamle, men de er så gode at have på og så er de ikke kun lilla, men glimmer lilla….

 • Rie

  Med fare for at bryde mine egne blufærdige grænser ved at skrive dette, var det følgende som faldt mig ind, da jeg så de smukke øreringe…

  Jeg synes disse øreringe udstråler den smukkeste form for romantik og sensualitet, så jeg ville iføre mig de sorte øreringe sammen med noget smukt sort lingerie med sarte blonder, hofteholdere og sorte stay-up nylonstrømper med et par sorte stiletter, et par røde læber og lange mørke øjenvipper. I en tid hvor mørket stjæler af overskuddet ville det være fantastisk at byde min kæreste velkommen hjem med sådan et sæt, hvor øreringene ville få mig til at føle mig smuk, eksklusiv og sexet.

 • Lene

  Jeg vil elske at bruge de smukke sorte øreringe når jeg skal have min nye sorte Gustav kjole på til næste julefrokost 😉

 • Charlotte Lang Hansen

  Mørkegrå Moss Copenhagen Tilde kjole, sorte leo strømpebukser. Leo mønsteret skal være lidt diskret. Sorte ruskinds ankelstøvler, med høj hæl.
  Vil hælde noget hårpudder i toppen og puffe lidt og sætte håret i hestehale. Brune smokey eyes og de sorte øreringe, så jeg klar 🙂

  charlottehansen83@hotmail.com

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Nøøøøøøj >3 Jeg har først opdaget denne præmie NU, da jeg så det fine billede du postede på insta, vupti mig ind og deltage 🙂

  Jeg tænker de ville være super fede til mangeforskelligeoutfits! Både afslappet dyreprint stil, klassisk kjole stil, rockede look og det moderne <3 Jeg ville elske de lilla, fordi jeg har en halskæde der passer perfekt der til 🙂 Krydser og håber jeg kan være med, her på falderebet 🙂

  KH

  Annesofie

 • Helene Braüner Bisgaard

  Jeg vil vælge de sorte øreringe og her beskrive en juleaftenstyling. Jeg vil style dem klassisk med en flot håropsætning, hvor håret falder blødt og indrammer ansigtet trods opsat i en elegant bue i nakken fra øre til øre. Her er ørerne fri og øreringene kan rigtigt glimte til store og små. Dertil en smuk sort festkjole, som har fulgt mig i flere år som går ned over knæet og er besat med sølv- og oxyderede palietter i et V både på ryg og bryst – ekstra palietter på brystet. Den er ærmeløs. Dertil en smuk strømpebuks fra Wolford og enkle behagelige ballerinas, som giver plads til julehygge med børnene. Over kjolen vil jeg først på aftenen bære min læderjakke med bindebånd, men siden hen, når kinderne bliver varme af madlavning, mad og rødvin, lægge jakken. Om håndleddet vil jeg bære et smukt DW ur i stål og sort læder – og på den anden hånd en række af skønne armbånd i sort læder med sølv, zirkoner og anden bling bling fra Kranz og Ziegler, Sif Jakobs og Nirbana Soul. Så er der skindende smukke detaljer i ører og om håndled, samt palietter og resten er en smuk og klassisk sort base for en festlig styling.

 • Lene Reis

  Jeg bor i udlandet i et område uden de store muligheder for shopping til en helt almindelig str M/L.
  Juleferien holdes i DK og der skal shoppes ind.
  De sorte Pandora øreringe ville jeg sætte sammen med den nye (og forhåbentlig) lækre frisure, jeg også skal have når jeg kommer hjem på ferie. Det korte hår har fået lidt længde, det vil klæde disse smukke øreringe. Sammen med et outfit bestående af et par sorte slim bukser med lidt glimmer, en enkel top i en lyspastel farve og et par sorte stilletter er jeg klar til at møde DK igen til julefrokost.

 • Katrine K

  Jeg vil helst have de lilla ( men allerhelst begge par 🙂 )
  Jeg ville style dem med en flot grøn 50er inspireret kjole med sving i skørtet og nogle fine højhælede sko måske lilla, hvis det er samme nuance som ørenrigene og ellers sorte 🙂

 • Katrine

  Hold nu op, hvor er de smukke. Jeg er helt målløs over de lilla.
  Så klassiske smykker fortjener en flot LBD med en fin silhuet, smukke stilletter og opsat hår. Jeg ville elske at bære dem på vores lille nytårs-escape til Tyskland, hvor der skal danses på en fin klub i Hamburg.

  Mange julehilsener
  Katrine

 • Mette Andersen

  Hvis jeg vinder, vil jeg sætte mit hår op i en pæn frisure og
  iføre mig en kort, grøn kjole i den smukkeste grønne farve, som jeg købte i Rom sidste sommer. På fødderne vil jeg have et par sorte stilletter med sølvnitter, og som prikken over I’et kommer de lækre, sorte øreringe til at skinne omkring mit ansigt. Dét ville være det perfekte outfit til de mange fine anledninger, julen bringer.

 • Linda

  Jeg ville elske at vinde de sorte. Jeg ville sætte mit hår op i en tilfældig, løs opsat frisure. Jeg ville tage min korte,kropsnære, sorte blondekjole på samt sorte strømper og stiletter. Så er jeg vist klar til at fejre min 10-års bryllupsdag med min dejlige mand.

 • Mie

  Jeg ville style de sorte øreringe med læderbukser, mine grålige grove bikerstøvler med nitter, lang sort tanktop, en blonde bluse i sort, og en stor, grov fluffy knælang cardigan i råhvid strik. Jeg ville nok have grålilla negle til og mit store lyse hår til at hænge løst. Det er sådan jeg typisk går klædt og kan godt lige kombinationen af pænt og feminint og groft og maskulint. Jeg ville derfor også helst vinde de sorte 🙂

 • Julie

  Jeg har jo en ikke helt ubetydelig/uundgåelig forkærlighed for lilla, så jeg ville style øreringene med lilla ametyst med min Black Swan Camilla kjole. Enkle stiletter i lak og semi-løst bølget hår. Lige klar til julefrokost 🙂

 • lone kruse fuglsang

  suk, hvor er de bare smukke, ville ønske de sorte, tage dem på til mine nye bukser og sorte læderjakke, ville garanteret ligne en million, skal til julefrokost så der vil de lige passe til, sender en stor deler og følger blog, ønsker alle fortsat god aften trods stormen <3

 • Louise

  Jeg ville tage dem på til et nytårsoutfit der ellers nok kommer til at bestå at jeans og tshirt. Regner med bare at være hjemme med mand og barn, men lidt ekstra blind er der altid plads til! Især hvis pågældende blind er den lilla variant! 😀

 • Lis Vinter

  Smukke øreringe vil passe fint til min lille sorte dragt med en silkebluse til – begge farver kan bruges. (Jeg er mest til guld)

 • Sandra

  Så flotte er de !! En rigtig prinsesse værdigt – jeg ville nok gå efter et flot klassisk look måske til nytår med en flot sort stramtsiddende kjole med fine detaljer såsom en dyb ryg. Der til fine sorte stilletter i ruskinds look og håret ville jeg sætte op i en elegant knold så man får håret væk fra ansigtet og fokus på de fine øreringe som skulle være den sorte spinel. Hertil let make-up og en flot rød læbestift! – det ville være mit drømme look til nytår!

 • Lena Friis

  Det er svært at vælge, men jeg vælger den sorte, der vil passe perfekt til min sorte top og bukser, der er med sølvglimmer.

 • Jytte Takahashi

  De sorte vil helt sikkert matche meget af mit sorte tøj og de kan bruges både til hverdag og fest– alt efter hvor mange blonder og glimmertyl de bliver båret til– håber jeg er den heldige

 • Jane Rønsted Tvede

  jeg vil style med min nye kjole med de sorte øreringe som jeg skal have på til min søsters 40 års fødseldag som vil se godt ud , det er den 24 december så det bliver sjovt og en god dag <3 ønsker at vinde den gude smukke præmie <3 forsat god jul til dig <3