diverse,  Shopping og Inspiration

Kæmpe pakkekalender venter forude …

Hvor har jeg dog ventet utålmodigt på at kunne skrive dette indlæg!

I morgen er det jo d. 1. december og jeg har, helt hemmeligt, arbejdet sammen med Guapizimo og en række fuldstændig fantastiske firmaer og PR-bureauer, om at skabe en unik julepakkekalender med overraskelser i massevis til alle jer skønne læsere. I morgen går det løs med den første låge og der vil være godter at høste hos både Guapizimo og jeg 😉
Hvordan det hele kommer til at foregå, vil være beskrevet hver dag, så det er bare med at skynde dig at få tilmeldt dig Bloglovin’ (her) og Facebook (her), så du ikke går glip af hverken nye præmier eller udtrækningerne.

Det er vigtigt for mig at sige, at julekalenderen er en måde for mig at kunne give lidt tilbage af det, som I har været med til at gøre bloggen til. Jeres klik herind betyder så utrolig meget, hvilket jeg håber, at I ved <3 Tusind tak for fire et halvt gode år!

Jeg håber, at I alle sammen vil være med og at så mange som muligt vil vinde. Vi har helt opgivet at tælle den samlede præmiesum sammen, men uha …. den er god! 😉 Herunder kan I se alle de dejlige sponsorer … lækkert ikke? Glæder I jer? Det gør vi 🙂
julekalender_logo_endelige

Læs også:  Mine sommersandaler 2020

6 Comments