diverse

Til kamp mod de døde fødder! Vind et par nye …

Salvequick

Jeg har sagt ja, både på mine og jeres vegne, til at teste Salvequicks exfoliating socks, som kort og godt skulle give babyfødder. Eller i hvert fald skulle de fjerne døde hudceller og sprækker på en nænsom og smertefri måde. Let’s face it. Det er sandaltid og man vil jo gerne have pæne fødder? Så tænker at det vil vi da mægtig gerne prøve, ikke?
Faktisk, så nævnede min læge også for mig (da jeg lige pludselig fik ondt i fusserne, husker I måske), at det var virkelig vigtigt at få fjernet død hud, da pladerne simpelthen lægger sig ovenpå hinanden og derved går man altså også skævt.

Salvequick sokkerne er lette at bruge og frem for alt så er brugsanvisningen til at forstå. Step by step. Man skal sådan set bare sætte 90 min. af til behandlingen, hvor man er hjemme, for man kan sætte sokkerne på fødderne og derefter tage et par tynde strømper på udenpå, så man stadig kan bevæge sig rundt. Hvis man har tiden til det, kan man jo også smække benene op med en film fx. Der er lidt forskellige forholdsregler man skal tage inden … så som at fjerne neglelak, vaske fødderne osv. men det står alt sammen udførligt på pakken. Der er virkelig ingen ubehag forbundet med det og jeg er mere end spændt på at se resultatet om små 14 dage. Jeg er nemlig gået i gang med at teste 🙂 Der sker ikke et hammerslag de første par dage, men så begynder den døde hud efter sigende langsomt at løsne sig, falde/skalle af og vupti, så er fødderne som Fugl Fønix opstået på ny 🙂 Glæder mig! Der er faktisk en fin film her om, hvordan man gør, hvis man bedre kan lide at se end at læse.

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

NÃ…! Men hør nu her, for der er nemlig 3 af jer, som også kan få del i de Fønixske glæder. Der er 3 pakker med 2 x Salvequick Exfoliating Socks (+lidt vabelplaster) på højkant. Så jeg synes sådan set bare, at I skal smide en kommentar, hvis I har lyst til at prøve konceptet og så kan vi sammen glæde os over at have lidt pænere fødder på stranden til sommer.
(Pssst…. Fine nye fødder retfærdiggør i øvrigt fuldstændigt, at man må købe nye neglelakker bagefter hi hi … det var i hvert fald, hvad jeg sagde til min mand, da han så et par nye flasker stå på bordet, ahem …. tog lidt forskud på glæderne :D)

Kom frisk – smid en kommentar …De tre vindere offentliggøres d. 4. juni 🙂

I samarbejde med Salvequick

106 Comments