diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 16. december: Tidløst og smukt ur fra Daniel Wellington

Daniel Wellington
Bag dagens låge gemmer sig en sublim lækker og klassisk treat til en af jer! En af mine helt egne favorit-accessories, nemlig et ur fra Daniel Wellington. Vinderen har ovenikøbet frit valg bl.a. alle modellerne, som kan ses lige her.
Engang var jeg slet ikke urtypen; havde faktisk kun et oldgammelt ur, men efter jeg fik mig sådan et ur her i sort med sølvskive, så har forlader jeg faktisk aldrig hjemmet uden ur. Jeg er simpelthen så glad for det. Det er helt sikkert kombien af trendy og klassisk, som tiltaler mig. Det er funktionelt, samtidig med at det er en smuk accessory.

For at vinde et smukt ur, skal du gå ind på webshoppen og vælge hvilket ur du ønsker dig. Derefter kopierer du linket ind i en kommentar her på indlægget, hvor du samtidig beskriver, hvorfor du har valgt det pågældende ur. Derudover skal du like bloggen her på FB og meget gerne Daniel Wellington ligeså. Sidste chance for at deltage er 21. december 🙂 Held og lykke!

OG så vil jeg lige tippe om, at man kan få sig lidt rabat hos Daniel Wellington med koden “xmasmarlene” (giver 15%).

STORT tillykke til Anne Schelde og tak for den store interesse i de fine ure …. kan virkelig også kun anbefale dem <3

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

102 Comments