diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 15. december: Suværent smukke søheste fra Emilie Hagen

1-IMG_0551-001
Lige siden denne låge kom i stand, har jeg glædet mig til at skulle åbne den! Den indeholder nemlig noget, som jeg skrev om for ikke så længe siden og som jeg synes er noget af det fineste jeg har set. Mit ikon-dyr i form af øreringe! Søheste! Fra det danske talent  Emilie Hagen!
Helt ærligt, prøv lige at se de små ansigter på dyrene – de er så udtryksfulde og smukke.
Emilie Hagen laver så mange spændende smykker, som både er elegante, men samtidig har sit helt eget touch og jeg må erkende, at jeg har været en del inde på hendes webshop den seneste tid for at lure igen og igen, for der er noget ved smykkerne som betager mig. Søhestene er i sin helt egen liga for mig, men også flere af de lidt enklere smykker tiltaler mig mere og mere. Hop selv ind og se det fine univers lige her.

Nå, men hvordan er der så én af jer der løber med sådan et sæt fine søheste i sølv? Simpelt … det er der ingen der gør, for dem napper jeg! 😀 Ej, spøg til side, sådan fungerer det her jo ikke, så jeg vil gerne bede om, at Emilie Hagen får et like på Facebook og at du derefter skriver, hvad du forbinder med en søhest i en kommentar her på indlægget. Senest d. 20. december 😉

Sæt i gang 🙂

Jeg elsker alle jeres associationer vedr. søhestene her! TAK! 🙂
Vinderen er Mette E. Andersen …. tillykke.

Læs også:  Set i bakspejlet

46 Comments

 • Lene Bringsjord

  Da min søn var yngre havde han en periode hvor han troede på at der var søheste der svømmede rundt i havet i Århus, når vi var ude og bade og jeg måtte jo bare hoppe med på “historien”. Det var så sød en historie.

  Søheste er noget af det sødeste :0)) så jeg ville elske og vinde de fine søheste øreringe

  glædelig december

  Lene

 • sara ipsen

  Sikke nogle fine smykker hun laver. Meget enkle og feminine :-).
  Jeg forbinder en søhest med eventyr. De ser lidt magiske ud, lidt ligesom små drager.Det var mit yndlingsdyr som bare :-).
  Og så kan jeg godt lide, at de har lagt navn til et område i hjernen, kaldes hippocampus.
  God søndag aften til Malsen og alle andre ♥

 • Trine B

  DISNEY!! Er lige præcis hvad jeg forbinder søheste med og man bliver jo aldrig, aldrig, aldrig for gammel til Disney 😉

 • Sisi

  Jeg ved ikke om det er helt korrekt, men jeg mener at have hørt at udover at det er hannerne der bærer æggene og dermed er “gravide”, så holder søheste også sammen med én mage hele livet og det er det jeg forbinder dem med 🙂 Og så ser de bare meget specielle, smukke, mystiske og lidt “elegante” ud

 • Natassia

  Der er noget eventyrligt over de små skabninger. Den spøjse ‘snabel’ og og måden ‘enden’ drejer.. Je har altid syntes at hovedet på dem virkede så trist, som om den var en lille efterladt skabning.
  En så fin skabning, jeg ikke kan finde lignende på landjorden. Hvis enhjørninge virkelig fandtes, ville det være nok være det nærmeste jeg ville komme på et lige så eventyrlig smukt dyr 🙂

 • Katrine Gunnersen

  som nybagt mor forbinder jeg bedst søhesten med at det er manden som tager sig af afkommet

 • Camilla K. Olesen

  Underligt nok, så forbinder jeg søhesten med min mor. Min mor har alle dage elsket “søheste-figurer”, fordi det mindede hende om fortryllede heste. Når jeg ser ovenstående skønheder, er det præcis det, som jeg ser. Små fortryllede heste. Hele det eventyrlige og magiske ved det specielle væsen. Figurerne er godt nok smukke, og Emilie Hagen har gennem sine smykker skabt et fortryllende univers!

 • Mette Karlsson

  Jeg forbinder smil og glæde med søheste. Jeg kan ikke sige hvorfor, men søheste bringer altid et smil frem på mine læber og glæden frem inden i.

 • Betty Jacobsen

  At det er hannen, der passer børn. De er kommet længere på det område end vi mennesker. Og så er de nuttede.

 • CamillaMB

  Søhesten forbinder jeg med mit livs bedste ferie i Australien, hvor jeg så den smukkeste søde lille søhest, på en dykkertur <3

 • Katrine K

  Søheste forbinder jeg med smukke gode dyr (mest i eventyr) 🙂

  og jeg ville elske sådan et par ørenringe 🙂

  mvh
  Katrine – aksgk(a)hotmail.com

 • Karen

  En af de fede ting hjemme hos mine bedsteforældre var kælderen. Vaskerum, viktualierum, farmors syrum og farfars værksted. Et fantastisk sted fyldt med skatte og skrammel fra et langt liv. At få i kælderen hos mine bedsteforældre var ikke bare nede af trappen. Det var på mange måder en tur ind igennem klædeskabet.
  Hernede under et forhæng i det bageste rum, havde min farmor gemt alle min fars drengesager, legetøj og skatte. I en af kasserne lå der en lille råhvid æske. Helt kvadratisk og nærmest perlemorscremefarvet. Foret med vat. I den lå en lille tørret søhest. Den lille æske blev åbnet tit. Ærbødigt og roligt, for tænk hvis nu det nærmest magiske lille væsen gik itu?

  Hvor han havde den fra, har jeg glemt, men lur mig, om ikke den kom med min far hjem, da farmor døde og vi tømte hendes hus…

 • Åse Lejbølle

  For mig er en søhest lidt et lykkedyr – den ser nuttet og lidt klodset ud, men så kan den alligevel bevæge sig så fint gennem vandet :-).

 • Lissen Andersen

  Hej!! de er meget fine og detaljeret!! Jeg tænker at søheste som så mange andre dyr i havet er et mysterium, det er de mærkeligste skabninger vi møder under havet…og gud ske lov for det, for netop havets dyr har givet os mange fantastiske eventyrfigurer, og måske er netop det søhesten har givet os!!

 • Marlene Høj

  Jeg tænker på tegnefilm = Eventyr og magi – Var der ikke nogle forsigtige søheste i Find Nemo?

 • Monica Figgé Jensen

  Magi, eventyr og elegance. Der er noget magisk over dem og så har jeg set dem i tegnefilm som barn, hvor det bare yderligere fik mig til at tænke på eventyr og magi. De er elegante og smukke dyr.

 • Stine B

  Når jeg tænker på søhest tænker jeg på, hvor fantastisk det er at dykke og opleve den ro der er nede under havets overflade.. 🙂

  Virkelig fine øreringe!

  God jul.

  Kh. Stine

 • Gitte stausholm

  Søheste – kan kun være fra ‘ den lille havfrue – hvor de små vandvæsner svømmer omkring. Deres spøgefulde udseende giver Smil på læben – smukke på deres egen elegante måde- glædelig jul Malene

 • Lise/walkinrunout

  Søheste, er for mig, nogle af de mest fortryllende dyr… mystiske og eventyrlige.. og det er ikke kun pga. Disneys Den lille havfrue – de er jo fisk der svømmer lodret, for pokker 🙂 og så har de krølle på halen.

 • Mette E. Andersen

  Hold da op, de er pæne og samtidig så enkle! De kan da pifte ethvert outfit op, og det er lige den slags øreringe, jeg er vild med.
  Det første, jeg tænker, når jeg hører ordet søhest, er søhesten i filmen Hjælp Jeg Er En Fisk. Jeg havde den som bamse, da jeg var barn, og elskede at lege med den, haha. 😀

 • Jytte Takahashi

  Som barn så jeg mange reklamer fra tysk tv og der var tit pausefilm med søhestene–jeg er også helt vild med de sælsomme væsner og ville elske at vinde her

 • Laura B

  Jeg synes faktisk den var lidt svær den her, for jeg har ikke rigtig kunne komme på, hvad jeg egentlig forbinder med søheste. Så jeg har tænkt og tænkt, og er kommer frem til at det må være “camouflage”.. Lidt mærkeligt måske? Men det kommer sig af, at min mand og jeg var en tur i den blå planet i sommers, hvor vi bl.a. så søheste. og hold nu op hvor kan de være svære at få øje på, som de flyder der ud fra søgræsset, som et sideskud, mens de holder fast med deres små haler. Især de søheste der har de der bladlignende tingester over hele kroppen, kan falde overordentligt meget i et med omgivelserne.

  Derfor forbinder jeg søheste med camouflage.

 • Betina Yde

  Hvor er de dog rå lækre på den mega fede måde 🙂 🙂

  Jeg forbinder klart en Søhest m de smukke vuggende bevægelser som den har når den bevæger sig i vandet – samt mine sommerferier og weekenderne i Jesperhus Familieresort. Der har de nemlig det flotteste akvarium m Søheste <3

  Rigtig god Jul

 • Trine Borup

  Øøøh, det ved jeg virkelig ikke, forbinder dem vist ikke rigtigt med noget. Tegnefilm, måske? Men de gør sig godt som øreringe 😉