Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit med kviltede læderleggins

5-IMG_1395

3-IMG_1377

1-IMG_1372

9-IMG_1412

2-IMG_1376

4-IMG_1385

6-IMG_1402

7-IMG_1406

8-IMG_1411
Leggins: Vila // bælte: Louis Vuitton // bluse: Isabel Marant pour H&M // cardigan: Style Butler // støvler: Acne // ring+øreringe: Pandora // ur: Daniel Wellington

Jeg købte de her læderleggins, som jeg viste jer. De er SÅ lækre omend de ikke er voldsomt godt syet, for mine skal da have en tur med symaskinen i skridtet, hvor jeg kan se, at de vil “gå”, hvis ikke de bliver forstærket. Men jeg er glad for dem og fik sindssygt mange komplimenter for dem, da jeg havde dem på. Mange troede ikke helt, at det kunne være Vila, der lavede dem, hvilket jo bare er en cadeau til Vila 🙂
Kombinationen af sort og hvid er rigtig lækker, synes jeg, men faktisk har jeg ikke haft så meget hvidt at bruge. Købte både toppen og den langærmede fra Isabel Marant pour H&M og det er sidstnævnte jeg har brugt i dette outfit. Toppet af med en lækker cashmere-cardigan fra Style Butler. Og bæltet fra LV, se’fø’li 🙂

Hav en skøn søndag – der er guf i kalenderen senere, så tjek ind! I mellemtiden, kan du se, hvad Guapizimo har at give væk lige her .. det er en rigtig lækker gave fra Verivinci!

Læs også:  Den perfekte gave

13 Comments