Louis Vuitton,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Pink Splash Outfit

1-IMG_0910 3-IMG_0924 4-IMG_0963 2-IMG_0920

Outfit: taske fra Louis Vuitton, bukser fra Second Female, sweatshirt fra T by Alexander Wang, top fra Black Swan, tørklæde fra Chanel, briller fra Ray-ban

Det er helt mærkeligt. Engang var jeg virkelig meget farverig og nu har jeg det nærmest sådan, at jeg føler mig overlæsset med farve pga af ét sølle tørklæde. Hmm, tror jeg bliver nødt til at hive farverne tilbage i mine outfits i et lille omfang, sådan at jeg ikke ender som en helt monokrom mus.
I forhold til farver er jeg ret glad for pink, nude, lyserøde (og lyseblå for den sags skyld) nuancer, så må vist lige støvsuge garderoben og finde de små farvedetaljer frem lidt oftere. Til gengæld er jeg da ikke print-forskrækket (det var jeg også engang … virkelig underligt, som ting kan skifte sådan) og især ikke dyreprint. Elsker mine bukser, som jeg fik i julegave af manden min.

Tasken er jo en af mine yndlings – Mahina L fra Louis Vuitton. Den har været på bloggen en del gange efterhånden og så har jeg denne gang ikke engang vendt den rigtig med spændet ud af, sorry! 😀

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

19 Comments