diverse,  Skønhed

3 x Rescue

IMG_0874

Udenfor har solen skinnet de sidste dage og det har virket helt forårsagtigt. For et par uger siden var der sne og det var koldt, som bare f***** – egentlig ikke så mærkeligt, hvis ens sarte hud bemærker det og bider fra sig i form af tørhed, revner mm. Normalt, plejer mine læber ikke at være sådan vildt irritable i vintersæsonen, men det skal jeg da love for at de har været denne gang. Ligeså faktisk med især pande og kinder. Og hænder. Har ikke ændret hudplejerutiner som sådan, men de mange skift i vejret har tilsyneladende præget min hud mere end hvad godt er.
Heldigvis havde jeg lidt vareprøver liggende til test, så jeg gik i gang med at pøse på af forskellige herligheder og der er altså især tre jeg vil dele med jer.
Akademiklinikens Pure Lip Intense reparerer, genopbygger og fugter, så det er sådan en man i hvert fald bruger morgen og aften, som en slags basis læbepleje. Den er rigtig rigtig nærende og jeg følte med det samme at der skete noget. Efter et par dage kunne jeg komme til at skrubbe læberne blidt, da der var dannet nok nye celler under alt det flossede. Man kan også sagtens bruge den i løbet af dagen, hvis man har brug for lidt ekstra. Giver også lidt glans. Virkelig god, altså!
SARD har lavet en mums-balsam “Essentielle no9” til læberne. Den dufter naturligt, udglatter de fine linjer omkring munden og dækker det daglige behov for lige at få den der “instant-beskyttelse” på læberne, når man kan mærke at de begynder at tørre ud eller prikke lidt. Den er ret drøj i brug og har virkelig været imponeret over dens holdbarhed. Eneste lille minus er, at den er i en bøtte, hvor man er nødt til at bruge en finger (med mindre man lige har en lille pensel ved hånden). Jeg er ikke så vild med at snaske bakterier rundt i et produkt og heller ikke så vild med at have fedtstof siddende på fingrene, da jeg er verdensmester i lige at få det tørret af i tøjet, som så har pletter! 😀 Men produktmæssigt er den altså helt i top!
Sidst men ikke mindst, så har jeg forsøgt mig med Madara‘s Daily Defense creme til ru og irritabel tør hud. Den kan bruges over hele kroppen – også ansigtet. Derfor forsøgte jeg mig med at bruge den i panden og på kinderne, samt på knoerne på hænderne, som var særligt medtagede. Knoerne har fået nyt liv – jubii! Panden og kinderne er synligt mindre tørre og jeg kan igen bruge foundation uden at jeg ligner en tør pind på de områder af ansigtet. Simpelthen fast inventar fremover. Eneste lille aber dabei er, at den måske dufte lidt for “urtet” til min smag, men det kan jeg altså sagtens leve med i forhold til at den har hjulpet godt på det den skulle. Faktisk er den også testet ift at kunne bruges i arktisk vejr.

Læs også:  De her to ...

Kan I mon anbefale andre gode produkter til vejrirriteret hud? Lad os endelig dele erfaringer 🙂

4 Comments

 • Baysen

  Tromborg lip cure er et klart hit i min bog. Til hænderne sværger jeg til Avène Cold Cream Hand Cream, og ansigtet kan ikke undvære Purely Professionals Repair Cream.
  Alle tre produkter er evigt yndlingsprodukter, gengangere og uundværlige på min badeværelseshyld!

 • Trine Lykke

  Hvor er det ærgerligt at nummer 2 er i en bøtte, det lød ellers lige som noget for mig…
  Sidste år brugte jeg egyptian magic hele vinteren, og min hud havde det fantastisk. I år har jeg tilføjet squlane til min almindelig ansigtscreme, men det har altså ikke været nær så godt. Jeg hopper uden tvivl tilbage til egyptian magic igen. PÅ plus siden indeholde den desuden kun 5 ingredienser som alle er allergivenlige.

  Kan du anbefale en god øjenecreme?

  • malsen

   Ja! Den måtte virkelig gerne have været på tube. For den er SÅ god.
   Den der egyptian kender jeg ikke … lyder som noget der kunne være godt at prøve 🙂

   Jeg har haft rigtig god erfaring med både Sensai’s øjencreme og Akademiklinikens. De er begge ret drøje og hvis man er til duftfri produkter, så er Akademiklinikens den bedste. Den hedder vist nok pure eye effect.

%d bloggers like this: