Shopping og Inspiration

Mulberry Cara

hbz-mulberry-cara-delevingne-flip-01 hbz-mulberry-cara-delevingne-flip-03-xl mulberry_cara_delevingne_mini-bag theday-image7

Under London Fashion Week, løftede Mulberry endelig sløret for den nye (måske) it-bag – The Mulberry Cara, som er navngivet efter fine finurlige Cara Delevingne. Tasken bliver en kombitaske, som kan bruges håndholdt, på skulderen og som rygsæk og imødekommer dermed både en trend, men også den praktiske dimension, hvor det kan være rart at have hænderne fri. Udover de klassiske Mulberry lædertyper i forskellige farver inkl. tre trendfarver (indigo, lilla og smaragd), vil tasken også blive produceret i en limited lysebrun udgave med små guldnitter formet som løvehoveder og i en seasonal udgave udført i kalvehår, som er camouflage-printet … i to nuancer. En monokrom og en grøn/brunlig. Taskerne vil i øvrigt kunne fås i tre størrelser.
Da jeg så den monokrome camouflage-taske snappede jeg lige lidt ekstra efter vejret, for den er i mine øjne fuldstændig fantastisk. Elsker at dens camouflage er køligt og lyst, samtidig med at remmene er hvide. Forestiller mig allerede nu, hvordan det kunne gøre mit efterår endnu mere fantastisk, ha ha 🙂 Jeg ved, at Mulberry’s kalvehårstasker er alt andet end billige, så heldigvis er det først til efteråret taskerne bliver launchet. Så er der tid til for alvor at spare op, hvis man beslutter sig for, at netop den taske skal være 2014-tasken. Fristende … uha uha 🙂

Man kan se meget mere om kollektionen, samt se video af afsløringen her. Og man kan også skrive sig op til nyheder – bl.a. for man så besked om, hvornår kollektionen frigives. Mulberry trænger til en ny super-taske og jeg tænker denne kunne være et mere end værdigt bud. Den er lækker, er den! Er I enige eller er den slet ikke jer?

16 Comments

 • Sascha

  Enig i at det grå camo er fantastisk men modellen er sleeet ikke mig.
  Det er nok de rygsæk-remme jeg ikke bryder mig om 🙂

  • malsen

   De kan tages af! 🙂 Jeg ville nok heller ikke bruge den meget som rygsæk…. men som skuldertaske mest.

 • PIXELS OG POESI

  For at være helt ærlig, så er den slet ikke mig, og jeg synes også den er for trendpræget til at jeg tror den virkelig bliver “Stor”.

  Til gengæld har jeg forelsket mig hovedkulds i Willow modellen.

  • malsen

   Det tror jeg slet ikke – den fås jo i tre størrelser og en masse forskellige materialer. Den her i Camo er bare min favorit, men modellen kunne sagtens få god succes, tror jeg 🙂
   Willow er også rigtig rigtig fin!

  • malsen

   Ja, det synes jeg også og hvis man synes camo er lidt vildt, så kommer den heldigvis til at kunne fås i de mere neutrale også 🙂

 • Miriam

  Kan normalt virkelig godt lide Mulberry, men den her er en misser for mig. Lidt for firkantet, og så magter jeg slet ikke helt rygsæk-trenden. Den minder mig nok lidt for meget om de der mini-rygsække, vi allesammen rendte rundt med i 90’erne! 😀

  • malsen

   Remmene kan tages af, så den fungerer helt som almindelig taske … jeg er heller ikke den største fan af rygsække 🙂

  • malsen

   Naaaaa, det handler bare om stylingen, tror jeg … eller en anden udgave af den – altså i en anden farve. 🙂

 • Lene B

  Malsen, den vil helt sikkert klæde dig, og din perfekte stil :0))

  jeg glæder mig til at komme igang med at bruge min Adax Clutch,

  http://shop.adax.dk/Shop/DAMETASKER/Clutches/Brun-Clutch-med-Nitter-.aspx – min er bare i en lysere beige som er flot til foråret og sommeren. Købte den sidste efterår på udsalg til 350 kr. (50%).

  og så drømmer jeg om denne ADAX shopper, som også står på ønske-listen, en tidløs taske som kan bruge både i foråret og efteråret.

  http://shop.adax.dk/Shop/DAMETASKER/Shopper/Blaa-Serini-Shopper.aspx
  den vil passe perfekt til et par jeans, med den meget smukke blå farve.

  Go’ dag.

  KH Lene B.

  • malsen

   Hvor er du sød, Lene – mange tak 🙂
   Den shopper du linker til er rigtig fin …. den skal du da klart overveje 🙂

   God aften, Lene!
   KH
   Marlene

 • Sabina

  Rygsæk remmene er ikke mig, og vil håbe de kan pilles af – dog en fed feature vil jeg sige 🙂 Ellers er tasken jo tæske lækker !!! Like TDF 🙂 Alt alt for skøn – og har faktisk aldrig stoppet over Mulberry før – slå mig bare, må fejle noget efter den sætning 😀

  • malsen

   Det kan de … det er nemlig hele pointen – at den skal kunne bruges på tre måder 🙂
   Mulberry er rigtig fint, men når man mest har hovedet drejet mod en vis anden herre, som vi to har, så opdager man sjældent at andre også kan 😀

 • Guapizimo

  Som Birthe er inde på, så føler jeg også den er for ungpiget til mig og med det skrevet lyder jeg pludseligt enormt gammel, ha ha. Anyway, så ville jeg ikke have noget imod at eje en af de mere klassiske Mulberry modeller 🙂

%d bloggers like this: