Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Just comfy and casual

4-IMG_0990
Tøj: Black Swan // Ur: Daniel Wellington // armbånd: Jane König // halskæder: ukendt // støvler: River Island

Ferien er netop startet for mig og jeg ser frem til en uge, hvor jeg forhåbentlig når en masse af de ting, som jeg har udskudt lidt for længe. Det være sig fx oprydning i mailbox (findes der noget mere kedeligt?), sortering af diverse skabe (næsten ligeså kedeligt) og ordne walk-in (se, DET er sjovt!) hi hi 🙂 Selv om nogle af tjanserne ikke er det mest opløftende, så er det jo fantastisk bagefter, når man oplever orden og overblik.
Jeg skal da også en lille smut til København, hvor jeg har et par møder og Black Swan bilen holder jo heller ikke stille. I aften er det Allerød, som skal have nyt tøj – glæder mig!

Outfittet er ret så casual med bare sort og creme. Ikke så mange dikkedarer og alt tøj er fra Black Swan. Det er jo pretty much det tøj jeg lever i i øjeblikket og jeg er sindssygt glad for de ting, som jeg valgte selv at indkøbe fra den nye kollektion. Cardiganen er i to materialer (bagstykket er ikke strik, men ligesom lommerne) og den fine nistrede tee har en lille smule uld i, så den dels har en smuk overflade, men også holder lidt på temperaturen. Blondetoppen har jeg vist jer et utal af gange (et af de bedste køb nogensinde) og de slanke jeans/ leggings har jeg også vist jer mange gange. Krydret med et par halskæder, et par chunky ankelstøvler og briller, så føler jeg mig a-okay.

Læs også:  Årets julebord

Black Swan

Black Swan

Black Swan

6 Comments